Šok po šoku

Na spletu nove eksplicitne fotografije gole Severine

R.T.
2. 10. 2018, 14.38
Posodobljeno: 2. 10. 2018, 14.49
Deli članek:

V srbskih medijih je danes odjeknila novica o novih eksplicitnih fotografijah hrvaške pevke Severine.

Arhiv Reporterja
Je Severina znova razgaljena?

Prah se še ni dobro polegel od avgustovske afere, ko so se na spletu pojavile fotografije gole hrvaške zvezdnice Severine Kojić, danes pa srbski mediji poročajo o novih eksplicitnih posnetkih 46-letne pevke. Govora je o pohujšljivih selfijih, ki jih zaradi občutljive narave na tem mestu ne bomo objavljali, a jih zvedavi in spretni bralec z malo iznajdljivosti na spletu lahko najde sam.

Nove fotografije so se, kot je to že običajno, hitro razširile po spletu. Srbski mediji so sicer gotovi, da gre za posnetke gole zvezdnice, ki jih je s telefonom posnela sama. Kdo jih je objavil in kako se je do njih dokopal, ostaja skrivnost, a ena od možnosti je ta, da so ji ostale na kakšnem od starejših mobilnikov, ki ga je zavrgla, do fotografij pa se je posledično dokopala tretja oseba in jih objavila brez njenega dovoljenja. Obstaja seveda tudi možnost, da ji je v mobilni telefon ali računalnik nekdo vdrl in ji fotografije ukradel. V obeh primerih bi šlo za kaznivo dejanje, s katerim so bo v primeru pristnosti bržkone ukvarjala policija.

Novice o novih posnetkih gole Severine v njeni ekipi zaenkrat še niso niti potrdili niti ovrgli, se je pa na podobno afero konec avgusta takrat odzval njen menedžer Tomislav Petrović, ki je dejal, da je vse posledica njene sodne zmage v sporu z nekdanjim partnerjem srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Ta je kakršno koli odgovornost za pohujšljive objave takrat zanikal.