Hi festival

Neverjetni petek razgrel množico obiskovalcev

Oglasno sporočilo
18. 8. 2018, 11.01
Posodobljeno: 18. 8. 2018, 11.06
Deli članek:

Drugi dan Hi festivala so ozračje med Trbovljami in Hrastnikom dodobra segreli Mambo Kingsi, Lidija Bačič ter ena in edina Aktualova galama. Danes sledi finale.

Maša Baloh
Če v teh dneh Hi festivala še niste obiskali, imate še danes čas, da se odpravite na nepozaben žur v osrčje Slovenije.

Med Trbovljami in Hrastnikom, natančneje na Ojstrem se te dni odvija nepozaben festival, ki je nastal kot združitev Festivala Štuor in Festivala KUMfest. Pestro festivalsko dogajanje že od četrtka navdušuje ljubitelje glasbe in kulinarike. Na neverjetni petek smo na pri jezerni lokaciji v osrčju Slovenije na glavnem odru slišali Mambo kingse, ki no pozabili na svojo Balerino, vročo Lidijo Bačič, za piko na i pa poskrbela še Aktualova galama z Deanom Windischem.

Hi Festival so omogočili: Občina Zagorje ob Savi, Občina Hrastnik, Občina Trbovlje, Eti d.d. Izlake, Zavarovalnica Triglav, Zasavska ljudska univerza, Pletilstvo Petra Celje in Spekter d.o.o. Trbovlje. 

Organizatorji niso pozabili niti na tiste, ki se radi prepustijo elektronski glasbi. Uživali so lahko na dveh odrih. Med didžeji sta zagotovo največ simpatij požela Mike Vale in Belgrade Vandalism.

Prihaja Sijajna sobota

Na Sijajno soboto na glavni oder prihajajo Orleki, ki se že veselijo nastopa pred domačim občinstvom. "To bo pravi žur, pravi Knap'n'rol," nam je dejal eden od njihovih članov Mitja Tori. Na Ojstrem bo odmevala tudi legendarna Sanjao sem moju Ružicu, Letečih odredov, prihaja pa tudi zmagovalka letošnje Eme in Melodij morja in sonca Lea Sirk. Celotno dogajanje na glavnem odru bo tudi danes popestrila Aktualova galama. To pa še ni vse, na svoj račun bodo še zadnjič na festivalu prišli ljubitelji elektronike, ki se bodo lahko naplesali ob ritmih Metoda Hristova, Matrode ter ostalih didžejev.