Oče in sin

VIDEO: Pamelin bivši razočaran nad sinom, on objavil posnetek očeta v "komi"

J.P.
18. 6. 2018, 11.37
Posodobljeno: 18. 6. 2018, 11.51
Deli članek:

Odnos med očetom in sinom se od zadnjega incidenta ni izboljšal.

Profimedia
Brandon Lee z mamo Pamelo Anderson

Tokrat sta si Tommy Lee in njegov najstarejši sin Brandon udarce izmenjala na instagramu.

Ni mu uspelo

Profimedia
Tommy Lee

55-letni bobnar skupine Motley Crue se je na dan očetov razpisal o odnosu, ki ga je imel z očetom, in odnosu, ki ga ima s svojim 22-letnim sinom. Očetovstvo ni lahko, je zapisal in nadaljeval, da se je spoštovanja naučil od očeta. Kakor tudi, da ceni svojo lastnino. Priznal je, da ni bil najboljši oče, a da je poskušal iste vrednote vcepiti tudi svojima sinovoma. Ni mu uspelo. "Vem, da ni krivda le moja, kriva je tudi njuna mati, ki jima je omogočala slabo obnašanje in jim kupovala stvari, tudi če si jih nista zaslužila, a sem vseeno upal, da bosta dobra človeka. Zelo ju imam rad, ne me narobe razumeti, a včasih je res težko gledati, kako tvoja otroka odraščata brez istih moralnih vrednost," je zapisal Lee, ki ima s Pamelo Anderson (50) poleg Brandona še 20-letnega sina Dylana.

Slab starš

Najstarejši sin mu ni ostal dolžan. Ta je očetu očital, da je kot starš "pogrnil" in objavil posnetek, kako nezavesten leži na tleh v svojem kalifornijskem domu. "Nekam zaspan si videti, Tommy," je zapisal. In še: "Spet te bom poslal spat."

MailOnline špekulira, da je posnetek nastal 5. marca letos, ko je Brandon "nokavtiral" očeta. Ta je takrat trdil, da ga je sin napadel, on pa, da je ravnal v samoobrambi in da je Tommy alkoholik. Do obračuna je – kot tudi v tem primeru – prišlo zaradi Pamele.