Astro

Astro nasveti: 18.6. do 24.6. 2018

Andreja Novak
18. 6. 2018, 11.44
Posodobljeno: 18. 6. 2018, 11.52
Deli članek:

Ta teden je kot naročen za to, da odprete srce in greste v družbo. A čaka vas še marsikaj lepega in razburljivega. Le kaj?

PS
Kje vas bodo energije najbolj podpirale ta teden?

Ponedeljek, 18.6.

Luna preide v device in ponedeljek se bo delovno dobro začel. Danes vam bo uspelo narediti veliko več, kot cel prejšnji teden. Vse, kar bi še želeli narediti v bodoče, pa danes jasno definirajte korake in čas, ki ga boste temu naredili, saj bo učinkovitost današnjega dne velika.

Torek , 19.6.

Venera vam bo poudarila dobre plati vašega življenja in poslanstva, zato bodite danes odprti za ideje in stike z okoljem. Severni vozel v levu še vedno podpira vaše osebne preboje in osvoboditev vsega, kar drži vaše stare vzorce in bremena iz preteklosti. Roza barva in krilo vas danes podpre pri sprejemanju Venere.

Sreda, 20.6.

Luna preide v tehtnico, kar vam olajša sproščenost v vseh odnosih. Mars in Venere se danes močno povezujata, zato je odličen dan za zmenke ali srečanje simpatije svojega življenja. Odprite oči in srce ter pojdite v družbo. Ta podpora bo vse do petka zvečer. Tudi prakticiranje joge in drugih tehnik za okrepitev življenjske energije, bodo danes in te dni imele večji učinek.  

Četrtek, 21.6.

Sonce preide v raka: RAKI, VSE NAJBOLJŠE! Prihaja obdobje krepitve in prenove doma. Skrb za domače gnezo se namreč v obdobju raka potroji in imate tudi več možnosti izpeljati stvari v optimalni smeri.

Mars in Venera sta še vedno močno povezana, zato je še čas, da srečate pravo osebo ali pošljete tisti sms, ki si ga že dlje časa želite poslati.

Petek, 22.6.

Super povezava Marsa in Venere bo do večera še držala in če ne izkoristite dobrih energij za zmenke, ne računajte kasneje na čudežne spremembe. Sonce in Uran se boste povezala na način, da boste danes bolj ekstravagantni in boste naredili marsikatero stvar, ki jo sicer ne bi. Sprosite se in začuite podporo žilvljenja, ki je z vami. Zvečer se povežeta še Luna in Uran, kar vas bo čustevno močno aktiviralo v dobro.

Sobota, 23.6.

Sobotno dopoldne bo do 13 ure polno presenečenj, uvidov in dobrih energij, ki jih sproža povezava Sonca in Urana.  Merkur in Pluton sta močno povezana in danes bo vse, kar boste izrazili in ustvarili, imelo večjo moč. Zato bodite pozorni, da ste iskreni v izražanju. Zvečer vas bodo negovale energije lune in Jupitra, ki se bodo srečale v škorpijonu in okrepile vaše pozitivno sprejemanje življenja in lastnih darov.

Nedelja, 24.6.

Nedeljsko dopoldne bo močno čustveno, strastno, s povezavo Lune v škorpijonu in Plutona, ki bosta burila vašo domišljijo, popolne se bodo energije sprostile in obeta se vam zanimiv dan, ki ga čimbolj doživite. Lepo nedeljo!