Zabava

Žena priljubljenega glasbenika je po porodu videti neverjetno

K.M.
25. 5. 2018, 10.32
Posodobljeno: 25. 5. 2018, 10.32
Deli članek:

Po rojstvu dvojčic se je že vrnila v formo.

Radej Sašo

Eden izmed najbolj priljubljenih glasbenikov v državah nekdanje Jugoslavije, Željko Joksimović, se je oktobra 2017 skupaj z ženo in televizijsko voditeljico Jovano Joksimović razveselil dvojčic Ane in Srne. Deklici sta se tako pridružili starejšima otrokoma in že osmišljata njun vsakdan. 

Dobre pol leta po porodu se je Jovana že vrnila na male ekrane in v svojo oddajo, kjer z veseljem gosti tudi svojega moža, kjer pa ne navdušuje le s svojimi voditeljskimi sposobnostmi ampak tudi s poporodno postavo. Le-ta je že skoraj bolj izklesana kot pred nosečnostjo. Razlog pa sta zagotovo tudi deklici, za katerima more po več kot pol leta že teči po stanovanju. 

Sicer pa je imela Jovana takoj po porodu kar nekaj težav in je rabila kar nekaj časa, da se je spravila k sebi. "Imela sem zelo komplicirano nosečnost. Komaj sem čakala, da ju vidim, a hkrati tudi, da se vse dobro zaključi tako zame kot tudi za njiju. Porod je bil zelo težak. Potrebovala sem kar nekaj časa in veliko ljubezni, da sem se fizično opomogla," je pred časom priznala priljubljena srbska voditeljica. Ob tem pa ji je ob strani ves čas stal tudi Željko. 

Sicer pa sta se glasbenik in voditeljica spoznala leta 2008, ko sta skupaj vodila izbor za Evrovizijo, ki je takrat potekal v Srbiji. Ravno skupna izkušnja pa ju je zelo povezala, saj sta se kar kmalu začela videvati. Leta 2012 sta si večno zvestobo obljubila na Maldivih in se leta 2014 razveselila prvega skupnega otroka. Lansko leto pa sta se družinici pridružili še deklici.