Denise Dame

VIDEO: Okajena na oder

S.N.Č./Novice Svet24
24. 4. 2018, 14.25
Posodobljeno: 24. 4. 2018, 16.13
Deli članek:

Podelitev medijskih nagrad žarometi je zdaj ne le s svojo glamuroznostjo, ampak tudi s strokovnim izborom nominirancev res stopila povsem ob bok svetovnim prireditvam takšnega kova. In tudi zaradi tega se bo o žarometih govorilo še dlje.

Mediaspeed
Denise Dame o svojih izpadih: Hočem najti psihično stabilnost, ker se počutim anksiozno v družbi in ne morem normalno funkcionirati!

Vlogerka na youtubu, razvpita Korošica Denise Dame, bolj znana kot  dekle »Kupi mi Gucci«, je bila med nominiranci za kipec žaromet v kategoriji spletna zvezda. Ker je štiriindvajsetletnica ostala praznih rok, pa ji je »odneslo plafon«.

Mediaspeed
Obnašanje Denise Dame je bilo razuzdano ...

MEHURČKI V GLAVI

Očitno je bilo dekle vnaprej pripravljeno, da povzroči kakršnokoli afero, samo da bi si povečala prepoznavnost. Že na sprejemu pred prireditvijo je bila namreč najglasnejša, ko je med prsti držala in tudi pridno nagibala šampanjec. In kot da nekaj pijač dobrodošlice ni bilo dovolj, je njen spremljevalec v dvorano prinesel steklenico penine, da sta jo imela kar pod sedežem. Očitno je šlo tudi tu v največji meri za priprave, da zažura v rožicah, saj znamka pijače ni bila ista, kot so jo nudili gostitelji. Ko je kocka padla in je postalo jasno, da žaromet ne gre v njene roke, je Denise začela glasno vpiti, nato pa je stopila pred mikrofon na odru. »Nagrada za spletno zvezdo pred mano sploh ni obstajala. Samo nekaj! Jaz sem ustvarila to kategorijo ... Jaz sem definicija youtuba. Če bi bila, bi bila že lani, ampak vi ste jo ustvarili letos. Tako da: I'm the fu**ing winner,« je med drugim povedala. Kljub izgredu, ki je sicer klical po varnostnikih, so organizatorji zaplet izpeljali na moč elegantno: voditelj je Denise pod roko popeljal z odra in nato so poskrbeli, da se je umirila.

Mediaspeed
... a voditelj jo je z odra odpeljal prefinjeno.