Zanimivosti

Dvodnevna doza zabave bo spet prepihala Dolenjsko

Oglasno sporočilo
24. 4. 2018, 14.50
Posodobljeno: 24. 4. 2018, 14.50
Deli članek:

V koledarju si označite 18. in 19. maj: prihaja nepozabni VIKEND NA PREPIHU!

Vikend na Prepihu

Na Dolenjsko se že četrto leto zapored vrača tradicionalna zabava Vikend na Prepihu. Tudi letos bo potekala pod velikim šotorom, na že uveljavljenem prireditvenem prostoru pred Restavracijo Prepih. Dva dneva odlične glasbe in zabave nas čakata v petek, 18., in soboto, 19. maja.

##IMAGE-727060##


Zabavo bomo v petek začeli s priljubljeno Petkovo pumpo, ki bo navdušila vse ljubitelje slovenske narodne in zabavne glasbe, pred glavno zvezdo večera pa bodo ozračje ogreli tudi fantastični Primorci iz skupine Tequila, ki so vedno pripravljeni za žur. Sledil bo nastop priljubljenega hrvaškega pevca Davorja Borna, ki bo poskrbel, da zabave zlepa ne boste pozabili. S Prepihom bomo nadaljevali tudi v soboto! Odštekani Dean on the Mike in vedno nasmejana Anita Gošte bosta z Aktualovo galamo tresla plesišče, fešto bo stopnjevala Colonia, za vrhunec večera pa bo poskrbela legendarna Neda Ukraden.

Vstopnice po nižji ceni 9,90 EUR so že na voljo v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim, Petrol, Poštah Slovenije in v Restavraciji Prepih, zagotovite pa si jih lahko tudi na večerni blagajni dogodka po ceni 12 EUR. Vstopnica velja za oba večera.

Se vidimo na Prepihu!