Stare znanke

Spice Girls združene na poroki desetletja

K.M. / S.N.Č. / Novice Svet24
1. 3. 2018, 21.17
Deli članek:

Mel B je potrdila, da se bodo članice nekdaj megapopularne britanske ženske skupine Spice Girls vnovič združile na majski poroki princa Harryja in ameriške igralke Meghan Markle.

Profimedia
Princ Charles je bil reden gost na koncertih Spice Girls – Gary Halliwell je bil očitno še posebej pri srcu.

Sicer pa so članice skupine Spice Girls že pred nekaj tedni povzročile pravo evforijo, ko so na družbenih omrežjih objavile skupne fotografije in posnetke. Takrat so se vse videle prvič po sedmih letih, razlog pa je bil prav poseben. Več je v ameriški oddaji razkrila kar Mel B.

ZGOVORNA PUNCA

»Podpisale smo pogodbo, zato je zelo veliko možnosti, da se obeta kakšna turneja,« je razkrila. Še bolj posebna pa je morebitna naznanitev, da bodo prvič nastopile na poroki desetletja, 19. maja.

»Poznaš koga, ki gre na poroko?« je pevko vprašala voditeljica. Mel pa je samo nelagodno začela prikimavati in potrdila, da gre tja ravno ona, a je hitro omenila, da tega verjetno ne bi smela razkriti. Vseeno pa je med voditeljicami povzročila veliko navdušenje. Ko je razkrila, da je povabljenih vseh pet članic skupine, so voditeljice hitro seštele ena plus ena in vprašale, ali bodo na poroki tudi nastopile. Ker pevka tega podatka ni zanikala, dodala je le, da jo bodo zaradi tega verjetno odpustili in naj se vsi pretvarjajo, da tega pogovora ni bilo, pa zdaj vsi verjamejo, da je šlo za uradno potrditev.

Profimedia
Princ Harry se je s Spice Girls družil že kot najstnik.

POVEZAVE

Za tiste, ki jim spomin seže malce dlje v preteklost, novica ni tako grozovito presenečenje. Leta 1994 ustanovljena skupina, ki so jo sestavljale Melanie BrownMelanie Chisholm, Emma BuntonGeri Halliwell in Victoria Adams (zdaj Beckham), je ne le potolkla vse možne svetovne glasbene rekorde, temveč tudi poosebljala Veliko Britanijo. Temu primerno so se dekleta družila s člani kraljeve družine, posebej s princem Charlesom, ki je bil takrat v najlepših moških letih. S fotografij pa je razvidno, da se tudi s princem Harryjem poznajo še od takrat, ko je bil še čisto majhen deček.