SLAVLJENKA

Kresalova po enem letu v isti črni obleki

Nejc Simšič/Novice Svet24
31. 1. 2018, 20.30
Deli članek:

Nekdanja političarka Katarina Kresal, ki je v svojih mandatih veljala za najlepšo poslanko, je v začetku tega tedna delila utrinek s praznovanja svojega 45. rojstnega dne.

Mare Vavpotič/M24
Katarina Kresal januarja 2017, ko je zasijala v črni obleki.

Nekdanja poslanka Katarina Kresal, ki se je iz politike vrnila v odvetniško pisarno, je glede objavljanja na družbenih omrežjih precej zadržana.
Redko namreč objavlja fotografije iz zasebnega življenja, zato je zdaj navdušila, ko je najprej delila utrinek z dopusta v toplih krajih, v začetku tega tedna pa je presenetila še s fotografijo s praznovanja rojstnega dne.

Slavljenka Katarina Kresal je točno po enem letu spet nosila elegantno črno obleko s čipkami.

SEKSI ČRNA OBLEKA

Slavljenka Katarina Kresal je namreč na torti upihnila že 45 svečk, ob fotografiji, na kateri v rokah drži kozarec penine, pa je hudomušno zapisala: »Tudi pred 45 leti je bila nedelja; samo da sem takrat nazdravljala z mlekom.« Seveda nam je takoj v oči padla elegantna črna obleka, ki jo je slavljenka nosila tudi pred natanko letom dni na gala večerji znanega ljubljanskega hotela. Očitno se v njej počuti sproščeno in udobno, kar je tudi prav, saj je videti fantastično in se v njej lahko pokaže večkrat.

Facebook
Slavljenka je minuli konec tedna praznovala v isti obleki kot lani.