EVFORIJA

Britanci so postali obsedeni z Meghan

S.N.Č.
21. 1. 2018, 19.16
Posodobljeno: 21. 1. 2018, 19.18
Deli članek:

Samo za dotik prinčeve zaročenke so Britanci pripravljeni čakati ure in ure – kar se je pokazalo na sredinem obisku Harryja in Meghan v Walesu, kjer je tisoče ljudi zajela prava evforija.

Profimedia
Množica je zaročencema vzklikala in mahala z zastavicami.

Že tako priljubljena zaročenca, princ Harry in igralka Meghan Markle, sta se svojemu ljudstvu pred dnevi še posebej zasidrala v srce.

Javno sta namreč razkrila, zakaj s poroko hitita, kot ni še nihče iz kraljeve družine. Za primerjavo – princ William in Kate Middleton sta bila par skoraj desetletje, preden sta stopila v zakonsko zvezo, Harry in Meghan pa sta ljubimca postala pred manj kot dvema letoma. 

Profimedia
Na obisku osnovne šole v Walesu so otroci Meghan želeli objeti – in ona jim je ustregla.

UGIBANJA

Špekulacije, zakaj taka hitrost, so bile med drugim tudi precej nizke: češ da Meghan pri njenih 36 letih že tiktaka biološka ura in bo treba na hitro roditi nekaj otrok, pa da je ona pritisnila naj, ker se boji, da si bo v Angliji našel primernejši nevesto …

No, resnični razlog je zelo ganljiv. Zaročenca si namreč srčno želita, da bi bil na njuni poroki 19. maja čim bolj čil tudi Harryjev dedek, princ Philip, ki bo junija dopolnil že sedemindevetdeset let. 

NAVDUŠENJE

Novica o pravem razlogu hitre poroke je odjeknila dan pred obiskom zaročencev v Walesu. Večtisočglava množica je vzklikala njuni imeni, nosila srčke z datumom njune poroke, zasipali so ju s cvetjem, otroci pa so jima prepevali … Ko se je Meghan rokovala z ljudmi, so tem tekle solze, otroci pa so se na vsak način želeli z njo tudi objemati.

Profimedia
Meghan je bila ob sprejemanju cvetja vidno ganjena.

Klub prepovedim dotikanja in drugim strogim dvornim pravilom je vidno ganjena Meghan objeme delila nazaj, se smehljala in mahala – princ pa je ob svoji lepi in priljubljeni bodoči ženi dobesedno pokal od ponosa ter tudi sam mahal in se rokoval veliko bolj kot kadarkoli doslej.

Morda jih bosta zaradi sproščenosti na uradnem obisku slišala od kraljice, a očitno se par na to ne ozira in sta prav zato še toliko bolj priljubljena.