ODŠTEVANJE

Zdi se, da bo rodila kar na odru

am
1. 9. 2017, 07.00
Deli članek:

Priljubljena in energična pevka Tanja Žagar, ki pričakuje svojega prvega otroka, ne počiva.

Facebook / Tanja Žagar
Tanja Žagar je pretekli vikend uživala v Portorožu.

Tanja Žagar je na glasbeni sceni že več kot 20 let.

Če so mnogi mislili, da se bo nekdanja razigrana lisička v času nosečnosti vsaj malo umirila, so se pošteno zmotili. Živahna in zgovorna Tanja Žagar namreč še vedno veselo koncertuje, predvsem zaradi tega, ker uživa v druženju.

No, nič drugače ni bilo pretekli konec tedna, ko je v Portorožu zabavala veselo družbo. A ne le z eno ali dvema skladbama! Pevka je s svojimi priljubljenimi hiti kot tudi z drugimi uspešnicami prepevala polni dve uri, vse do polnoči. Pa še to tako rekoč brez premora. Tisti, ki poznamo priljubljeno pevko, vemo, da si na odrih redko privošči premor in da brez težav prepeva tri ure skupaj.

Facebook / Tanja Žagar
Pevka se je po nastopu odpravila na nočno kopanje.

Skrivala nosečnost

Tanja je svojo nosečnost najprej zelo uspešno skrivala pred javnostjo, vse je le dražila z drznimi objavami na svojem družbenem profilu, kjer ima prek 100.000 sledilcev. Vendar ko je trebušček začel rasti in rasti, je bilo skrivnosti konec. Ne pa še vseh, zdaj namreč vsi ugibajo, ali bo na svet prijokal fantek ali punčka. Tanja pravi, da se s tem ne obremenjuje in da je bolj pomembno, da je za zdaj vse v redu.