Domen Kumer

Ljubezen glasbenika spravlja ob pamet

T.P.
2. 9. 2017, 17.00
Deli članek:

Domen, ki je več kot desetletje krojil vrh slovenske glasbene scene in veljal za enega boljših moških vokalistov, se je pred leti umaknil s scene in se posvetil drugim vodam, a očitno je bila glasba premočno zasidrana v njegovem srcu.

Mediaspeed
Glasbenik se na sceno vrača z novo pesmijo.

Domen je v preteklih dveh letih večino svojega časa posvetil nepremičninskemu poslu. To obdobje je bilo zanj zelo naporno, zato se s še toliko večjim veseljem vrača h glasbi, saj ga je ta vedno sproščala in izpolnjevala. 

Glasbenik se je namreč odločil, da se bo vrnil na sceno, in to v velikem slogu – z novo pesmijo z naslovom K vragu pamet.

Energično pesem je Domen Kumer ustvaril v sodelovanju s preverjenimi glasbenimi mački, tandemom Lendero-Hercog in Mirno Reynolds.

»Pesem bo s svojimi ritmi zagotovo pregnala slabe trenutke in temne deževne dni, ki prihajajo v času jeseni. Govori o ljubezni, s katero se srečujemo iz dneva v dan, in prepričan sem, da se bo vsak izmed nas našel v delu njene vsebine,« je povedal Domen, ki se s pesmijo vrača v velikem slogu. »Ni skrivnost, da je ljubezen tudi pri meni še kako živa, in to govorim skozi glasbo. Tako v pesmi kot v življenju. Tokrat začenjam novo zgodbo z odlično ekipo, zrelejši in marsikatero izkušnjo več,« je dodal glasbenik.