Rojstni dan

Gianni Rijavec prijetno presenečen

am
1. 9. 2017, 21.30
Deli članek:

Po uspešni vrnitvi na glasbeno sceno, ki se je zgodila s koncertom na grajskem dvorišču v Štanjelu, so Giannija Rijavca še kako presenetili za rojstni dan.

Gianni meni, da vsem nam primanjkuje tiste osnovne, prvinske ljubezni.

A za presenečenje je naprej poskrbel Gianni sam, ki je na rojstni dan za svojo zvesto publiko pripravil novo pesem, ki govori o ljubezni. Po njegovem mnenju namreč iz trenutka v trenutek tonemo v vse večjo moralno krizo, medsebojni odnosi so skrhani, primanjkuje nam tiste osnovne, prvinske ljubezni.

DOMAČIJA

Na vprašanje, kako je preživel rojstni dan, nam je odgovoril, da so praznovali na njegovi domačiji, v krogu družine in prijateljev. »Ker datum (27. avgust) sovpada tudi z obletnico prižiga Ognja miru in ljubezni, ki gori na vhodu v spominski park NOB na Trnovem pri Gorici (letos je 12 let), in odkritjem kipca, skulpture Deček miru (31. avgust, letos so tri leta od tega), smo združili kar vsa tri praznovanja. Obiskali smo omenjeni obeležji in nadaljevali s praznovanjem na domačem dvorišču pod košato lipo. Čeprav nerad sprejemam darila za rojstni dan, pa vendar brez tega ni šlo. Moja Patricija mi je kupila prekrasne čevlje, ki sem jih vedno gledal v izložbi. Presenetila me je in presenečenje je res lepo. Posebno darilo so mi prinesli tudi prijatelji, Aleksander in Leonida Lemut. Dobil sem kristalne kozarce, ki so res nekaj posebnega. Kot sem že dejal, daril ne sprejemam rad, ampak to so bila lepa presenečenja. Najbolj vesel sem bil, da so bili z menoj moji najdražji in ljudje, ki mi tudi sicer veliko pomenijo,« je povedal Gianni.

Mediaspeed.net
Njegova Patricija mu je kupila prekrasne čevlje, ki si jih že lep čas ogledoval v izložbi.