Sezona kopalk

Napol gola sredi Ljubljane

Nejc Simšič
17. 6. 2017, 20.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Čeprav je pred meseci postala mamica, je Nadiya Bychkova odvrgla vsa oblačila in se v kopalkah sprehodila po prestolnici.

arhiv
nadiya bychkova

Vrhunska plesalka in priznana manekenka Nadiya Bychkova je ena tistih srečnic, ki je kljub porodu in materinstvu z lahkoto ohranila seksi postavo. Čeprav se res posveča otroku, pa redno skrbi za svoj videz, kar je dokazala pred dnevi, ko je pritegnila pozornost čisto vsakega, ki se je sprehajal po Prešernovem trgu. Nadiya je namreč skupaj z manekenko Zlato Okugić odvrgla oblačila in na že tako zelo vroč dan še dodatno dvignila temperaturo, ko se je po središču mesta sprehodila v kopalkah, ki so razkrivale njune seksi postave. »Seveda skrbim za telo. Z redno telovadbo in treningi, tako da sem v formi. Sicer sem že neštetokrat hodila po pisti v kopalkah in tudi tokrat sem to storila, le da je bila moja pista Prešernov trg,« je v šali komentirala Nadiya, ki je za svojo postavo prejela številne pohvale. »Poleti sem rada veliko v kopalkah. Ponavadi dvodelnih, da dobim lepo barvo, če pa je kakšna zabava ob bazenu, pa oblečem tudi enodelne. Odvisno od priložnosti,« je še priznala seksi plesalka.

Mimoidoči na Prešernovem trgu niso mogli verjeti svojim očem, ko se je pred njimi pojavila razgaljena Nadiya Bychkova.

Nadiya za letošnje poletje svetuje, da se poigrate z različnimi vzorci in kroji ter kombinirate različne spodnje in zgornje dele kopalk in tako ustvarite super videz za na plažo.