Velik valentinov koncert

Ivan Zak obljublja nepozaben dogodek

L. P.
12. 1. 2017, 13.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Trenutno eden najbolj priljubljenih hrvaških pop pevcev Ivan Zak, napoveduje svoj prvi veliki koncert v zagrebški Areni.

M24
Ivan Zak napoveduje nepozaben koncert.

Pevec, ki je v hipu osvojil na tisoče oboževalcev s hiti Meni se s tobom, Pretjerujem, Sve si moje, Naučila si me, napoveduje svoj veliki koncert 11. februarja 2017. Svojim oboževalcem obljublja nepozaben večer, poln zabave in čustev, kot se za valentinovo spodobi. V zagrebški Areni pa se mu bo pridružil tudi gost, ki ga še ne želi razkriti.

Ivan Zak s svojimi sodelavci že več mesecev pripravlja ta projekt, s katerim bo poslušalcem ponudil nepozaben scenski in glasbeni večer. Ti bodo lahko uživali v njegovih starih in novih hitih, ki so že mesece na vrhu glasbenih lestvic.

»Z vsakim svojim koncertom želim občinstvu ponuditi najboljše kar znam in jim prenesti pozitivno energijo, ki jo imam. Navdušen sem, ker bom lahko v Areni Zagreb gostil tudi nekaj svojih glasbenih kolegov. Njihova imena naj za zdaj še ostanejo skrivnost …,« je povedal Zak, ki navdušuje občinstvo s svojo spontanostjo in odprtostjo. Veliki koncert bo postregel s čustvenim nabojem, pozitivno energijo in dobrimi vibracijami.

Vstopnice so na prodaj na vseh prodajnih mestih Eventima.

37- letni Zagrebčan Ivan Zak se je z glasbo začel ukvarjati že v otroštvu. Nastopal je na različnih glasbenih prireditvah. V letu 2009 pa se je zavihtel na vrhove glasbenih lestvic s hitom 'Adrenalin'. Leto pozneje je z Nedo Ukraden posnel singl 'Tetovaža'. Slednji je svoje mesto dobil tudi v albumu Adrenalin. Leta 2015 je izšel novi album z naslovom 'Usne varane', iz katerega prihaja kar nekaj hitov, med njimi tudi pesem 'Pretjerujem', ki je postala poletni hit z večmilijonskim ogledom na YouTubu.