Usodno vino

Kaj se plete med Nino Ivanič in Pavlom Ravnohribom?

K.A.
4. 1. 2017, 15.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Četrta sezona Usodnega vina prinaša mnoge nove nepredvidljive zaplete in nove ljubezenske zgodbe. Trte so se v preteklih treh sezonah že bogato razbohotile in vsaj toliko so se razrastle tudi lovke spletkarjev.

Pop TV
Pavle Ravnohrib.

S svojimi grabežljivimi kremplji so za vedno zaznamovali življenja družin Dolinar in Rozman. Zrelo prijateljstvo bo preraslo v predano ljubezen. Nina in Martin še vedno verjameta v ljubezen, a usoda ima svoj načrt z njima. Se bo njuna pot končno združila ali dokončno ločila? Bo primarijka Rebeka pestovala zlomljeno srce in komu bo Erik priznal svojo skrivnost?

V novi sezoni se bosta priljubljeni igralski zasedbi pridružila nova lika, Maks Zorc in divja Šantal. V Maksove, z vsemi žavbami namazane čevlje, bo stopil odličen Pavle Ravnohrib. Šantal bo upodobila privlačna Lara Jankovič.

POP TV

Lara Jankovič o svojem liku in prvih vtisih s snemanja: »Prihaja Irena Vovk alias divja Šantal. Je simpatična, zgovorna, brez dlake na jeziku, ljubiteljica noči. Postala bo svetovalka za moško-ženske odnose, ker ne želi več biti lahka punca. S svojim stilom oblačenja in obnašanja nehote meša štrene, čeprav jih ne želi. Na snemanju je vedno zabavno, ker veljam za malce bolj komičen lik. Najbolje od vsega pa je bilo, ko sem pri moškem delu ekipe požela ogromno občudovanja in komplimentov, ko sem bila preobražena v Šantal. Razmišljam o tem, da bi spremenila svoj stil oblačenja ...«

Pavle Ravnohrib o Maksu in računu brez krčmarja: »Maks Zorc je podjetnik, milijonar, ki sicer živi v Kanadi, vendar je še kako povezan z delom druščine v Pomjanu. Vrnil se je, da bi maščeval smrt svoje mame. Ima kup izjemno pozitivnih lastnosti, a kruto otroštvo, ki ga je preživel v sirotišnici, ga je globoko zaznamovalo. Za dosego svojih ciljev manipulira z vsemi, ki mu prekrižajo pot. Nina Ivanič me je kmalu opozorila, da bova zagotovo imela kako skupno žgečkljivo sceno. Vzkliknil sem: »Kaj se mi dogaja na stara leta, lepotice skačejo okrog mene.« Nina pa mi je odvrnila: Nič si ne domišljaj! Že šesti po vrsti boš, ki ga bo Ines najbrž ovila okrog prsta!« 

Pa ga bo res? Bomo kmalu videli, že konec januarja ...