Zabava

Srbska princesa osvaja Hollywood

mv
16. 12. 2015, 17.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Spoznajte Indio Oxenberg, hčer igralke Catherine Oxenberg in najstarejšo vnukinjo princese Jelisavete Karađorđević. Njeno mamo poznamo po vlogah v serijah Dinastija in Love Boat, o očetu pa se ne ve veliko, pravzaprav nič. Štiriindvajsetletna India se je izpostavila, ker si tudi sama želi uspeti v Hollywoodu.

instagram
India Oxenberg, srbska princesa

Svetlolasa India Oxenberg je videti kot običajna 24-letnica, a je v resnici srbska princesa, najstarejša vnukinja princese Jelisavete Karađorđević.

instagram
Štiriindvajsetletnica je ambiciozno in odločno dekle.

Njena mama Catherine je zaslovela kot Amanda iz Dinastije, sodelovala pa je tudi v družinskem resničnostnem šovu Poročil sem se s princeso in nekaj drugih nizkoproračunskih filmih.

India želi uspeti v Hollywoodu kot producentka.

Njena hčerka India si želi po njenih stopinjah, a ne kot igralka, ampak kot producentka v Hollywoodu. Med drugim je že delala pri produkciji filma November Man, ki so ga posneli v Beogradu, bila pa je osebna asistentka slavnega Piercea Brosnana. Sicer tudi rada pozira pred fotografskimi objektivi, saj je njen obraz krasil nekaj naslovnic revij, prav tako pa so družbeni mediji polni njenih seksi fotografij.

zimbio
V bolj srečnih časih – India z mamo Catherine in očimom Casperjem Van Dienom.

Resničnostno otroštvo

India je že kot najstnica zaslovela predvsem po zaslugi družinskega resničnostnega šova, v katerem sta bila v ospredju njena mama Catherine in njen zvezdniški mož Casper Van Dien, s katerim pa sta se letos po 16 letih zakona ločila. To je bil kar velik šok za družino, predvsem za Indijini mlajši sestrici Mayo in Celeste, ki sta na očeta zelo navezani.

India je že od začetka v šovu delovala precej starejša, kot je bila v resnici stara, saj je odraščala brez očeta in je bila vajena poskrbeti za svoji mlajši sestrici, ki jo obožujeta.