Zabava

Nič več otrok za Kim in Kanyjeja

mv
16. 12. 2015, 16.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Le nekaj dni po tem, ko je Kim rodila sina, ki sta ga z možem poimenovala Saint, se je morala spopasti z žalostno novico, da je deček verjetno njen zadnji otrok. Vsaka nova nosečnost bi bila namreč izjemno rizična tako zanjo kot za otroka.

Instagram
Zaljubljena zvezdnika: Kim Kardashian in Kanye West

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi zdravniki Kim in Kanyjeju svetovali, da naj ne načrtujeta več otrok, saj sta bili obe nosečnosti resničnostne dive rizični in polni težav.

arhiv Svet24
Kim in Kanye se bosta verjetno morala zadovoljiti z dvema otrokoma.

Kim je imela namreč obakrat težave s posteljico in zdravniki so prepričani, da bi se težave pri tretji nosečnosti le še stopnjevale, celo do te mere, da bi bilo lahko ogroženo življenje Kim in dojenčka. Že med nosečnostjo s hčerko North se je posteljica vrasla v steno maternice in deklica je na svet prijokala s carskim rezom šest tednov pred rokom. Obe, tako mama kot hči, sta bili zaradi tega zelo oslabljeni, poleg tega je imela Kim ves čas tudi visok pritisk, kar je še oteževalo porod.

Nova nosečnost bi bila izredno rizična za Kim. 

Njeni bližnji so medijem zaupali, da je Kim zdravnikov nasvet sprejela resno in povsem mirno, saj je že sama večkrat izjavila, da si ne želi več rojevati, ker se počuti grozno, malce manj vesel nad tem pa je bil Kanye. 

zimbio
Kanye je razočaran nad dejstvom, da bo imel le dva otroka.

Kanye je razočaran

Glasbenik je namreč računal na to, da bo imel več kot le dva potomca, in težko sprejema dejstvo, da morda ne bo tako. Trenutno sta oba polno zaposlena z desetdnevnim sinom Saintom in 2-letno hčerko North, ker pa sta oba odraščala v velikih družinah, si takšno družino želita tudi sama, a očitno bosta morala na to pozabiti.