Premierna predstavitev četrte knjige priljubljene slovenske avtorice knjižnih uspešnic Cristy Žmahar z naslovom Nebesa pripovedujejo je bila popoln uspeh.

Govorečega psa si je zamislila vsestranska umetnica Urška Majdič, ki je zanj napisala tudi besedilo. Kužku pa je glas posodil glasovni interpret Rok Mike Miklavžina.

Cristy je ljudi pripravila do čustev ter razmišljanja o pogumu, srčnosti in čudežih. Dogodek je budil tudi sočutje do živali. Ravno zato je nastopil in osvojil vsa srca skrivnostni gost – najbolj kosmat in prisrčen voditelj. Pes oziroma psička Ollie, ki jo z občutkom in znanjem trenira njena skrbnica Nika. Navdušili so tudi glasbeni gostje, Shamballa in Tinkara Kovač.

Cristy Žmahar
Max Petač
Uvodni govor je imel Mihael Žmahar.

Žmaharjeva je dogodek pripravila na datum rojstnega dne pokojne matere, ki je še vedno njen veliki navdih. Uvodni govor je imel pisateljičin mož, Mihael Žmahar, sicer trener samozavesti.

Cristy Žmahar
Max Petač
Urška Majdič je novo knjigo na mah prebrala.

Cristy je začela s sproščenim, zabavnim govorom, ki se je čudovito prelil v tematiko iz nove knjige. Kot bi gledali pravljično predstavo, je lepa pisateljica sedela na vilinski gugalnici in prebrala odlomek iz nove knjige. Odlomek je bil nabit s čustvi in je občinstvo ganil do solz.

Cristy Žmahar
Max Petač
Govoreča psička Ollie

Sledila je vodena meditacija, ki je zamaknila tudi tiste, ki so meditirali prvič. V zadnjem delu so navdušili Shamballa in posebna gostja Tinkara Kovač, ki je spregovorila o čudežih, ki so se ji začeli dogajati.

Cristy Žmahar
Max Petač
Dvorana je pokala po šivih.