Zanimivosti

Horoskop za torek, 16.12.2014

G.G.
16. 12. 2014, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Poskrbite za svoje osebno počutje, saj niste v najboljši koži. Odklopite se in poskusite narediti nekaj zase, ker takšnega tempa ne boste mogli več dolgo zdržati.

BIK – Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte.

DVOJČKA – Niste zadovoljni in nikakor ne morete uskladiti vseh obveznosti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo.    

RAK – Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj srečni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do zdaj dozdeval nekako neizvedljiv. 

LEV – V današnjem dnevu boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se bo spraševal, kaj lepega se vam je zgodilo.

DEVICA – Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt. 

TEHTNICA – Danes boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in sproščene energije. 

ŠKORPIJON – Naredili boste nekaj zahtevnega, ostane še izpit ali delovna naloga, pri kateri bi potrebovali tudi kanček sreče. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, ni pripravljen na pogovor.

STRELEC – Pred vami je naporen dan. Opazili boste, da nadrejeni želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala. 

KOZOROG – Danes vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti. 

VODNAR – V današnjem dnevu boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je nadrejen, jo boste tudi dobili.

RIBI – Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, posebno če si želite nekaj več razgibanosti. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi.