Zabava

Klemen potrebuje ... 3Čelos pa imajo ...

24. 11. 2014, 09.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Se še spomnite viktorskega tandema, ki je na noge dvignil mariborsko dvorano s hudomušno skladbo Lepo je? Prišel je čas za nove projekte in tako Klemen Bunderla kot 3Čelos so spet zavihali rokave.

FB

FB

Voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla je glede svoje nove skladbe še vedno malce skrivnosten in pravi, da bomo več izvedeli naslednji mesec. Skladba, ki govori o vroči ljubezni, bo marsikoga presenetila, saj naj bi bila čisto nasprotje od tega, kar smo pri Klemnu navajeni. Radijec, igralec in glasbenik je poln adrenalina, saj pravi, da je delal z vrhunsko glasbeno ekipo, v kateri so avtor Rusko Richie, basist skupine Hari Mata Hari Željko Zuber, vrhunski kitarist Miha Meglič, svetovno priznani bobnar Roman Ratej, mojster klaviatur Miha Gorše in prva dama vokalov Andreja Sonc. Producentsko taktirko je v roke tudi tokrat vzel Cveto Polak, ki pravi, da je mu je delo s Klemnom pravi užitek: »Klemen je izjemen vokalist in zelo profesionalen v tem, kar počne. Poleg tega pa je zelo prijeten človek in nemalokrat si po snemanju vzamemo čas tudi za sproščeno druženje ob dobri hrani in kapljici.«

Kmalu bodo poleteli ... 

FB

Istočasno pa so se spet zaprli v studio tudi 3Čelos, ki pripravljajo skladbo, ki bo marsikomu narisala nasmešek na ustnice. Sašo, Matic in Grega so ustvarili pesem, ki govori o ptici. Kakšni ptici, pa bo poslušalcem jasno, ko jo bodo v celoti slišali. 3Čelos in Klemen si dejansko podajajo kljuko snemalnega studia, kjer so se tudi nekajkrat srečali in obujali spomine na pretekle Viktorje in na vse, kar se je od takrat zgodilo … In tako za 3Čelos kot tudi za Klemna Bunderlo se je zgodilo res veliko lepega.

Spodaj pa njihov skupni projekt, v katerem je veliko dobre volje, predvsem pa veliko lepotic ...