Zabava

Najstniški Čuki o zaljubljenem mladeniču, ki mu srce razbija bam bam bam

am
23. 11. 2014, 22.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po skladbi Bam bam bam, ki je takoj povzročila pravo eksplozijo med najstniki, bodo Čuki ta mesec izdali tudi album z istoimenskim naslovom.

»Pesem Bam bam bam je zgodba mladeniča, ki bi rad svojemu dekletu dopovedal, da jo ima zelo rad in da njegovo srce dela bam bam bam, ko samo pomisli nanjo. Toda tudi njen oče jo ima rad in je ne pusti kar tako ven,« pravijo Čuki, ki že dobrih 26 let polnijo dvorane, še vedno pa imajo pristno najstniško energijo.

Ravno zato so tako zelo priljubljeni med vsemi generacijami. Prav to so nam dokazali tudi v najnovejši pesmi Bam bam bam. Poskočna, plesna, dinamična in energična pesem nikogar namreč ne pusti pri miru. Avtor najnovejše uspešnice je tudi tokrat Jože Potrebuješ, pesem pa so Čuki posneli v studiu Martina Štibernika. »Nova zgoščenka je že pripravljena, saj jo obljubljamo že več kot eno leto,« je ob tem povedal Potrebuješ in dodal, da bo na njej poleg nove pesmi že nekaj starih uspešnic, kot so Z nogo ob tla, Daj mi poljub, Mačke, Marilyn Monroe.

Pozneje bo seveda sledila promocija in veliko žurerskih nastopov po vsej Sloveniji.