Zabava

Stoj in glej! Ta ženska ima 60 let!!!

K.S.
13. 5. 2014, 12.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

In ne samo to … Ta ženska ima na svojih bančnih računih več kot 80 milijonov dolarjev. 60-letna Christie Brinkley je svojo kariero začela že leta 1973 ...Poglejte, kakšna je bila in kakšna je danes!

Christie Lee Hudson (to je njeno pravo ime), se je rodila 2. februarja 1954 ... Kariero je seveda začela kot fotomodel, saj poosebljala tipično ameriško lepoto. 

Visoka je 175 centimetrov, nosi čevlje številka 39 in njene mere so še zmeraj zavidljive: 91.5 – 61 – 89.

In kako se je vse skupaj začelo?

Christi se je leta 1973 odpravila v Pariz, kjer je študirala umetnost. Tam jo je po čisti slučajnosti srečal ameriški fotograf Errol Sawyer in jo prepričal naj vse stavi na svojo lepoto. To je Christi tudi storila in začela delati pod okriljem agencije Elite Model Management. V nekaj mesecih je osvojila naslovnice večine svetovnih modnih revij in kmalu je podpisala kar 20-letno pogodbo s podjetjem CoverGirl.

Vse to ji je seveda zagotovilo konkretne finančne prilive, ki so ji omogočili, da se je lahko ukvarjala tudi z drugimi stvarmi. Christie je namreč tudi pisateljica, slikarka in fotografinja. Med drugim je tudi velika zagovornica pravic živali in zagrizena naravovarstvenica.

Christie je med drugim tudi zelo spretna podjetnica, ki ima kar nekaj blagovnih znamk s svojim imenom in predvsem podobo.

Seksi, da te kap …

Brinkleyjeva je s svojo lepoto prišla na razno razne ‘lestvice’. Med drugim se je uvrstila med 100 najbolj seksi žensk prejšnjega stoletja in glede na to, kako izgleda še danes, bi jo lahko uvrstili tudi med 100 najbolj seksi žensk tekočega stoletja.  

Ljubezensko življenje 

Krasna blondinka je imela seveda tudi precej razburkano ljubezensko življenje. Že na začetku svoje kariere se je poročila z Jeanom Françoisom Allauxom, s katerim sta se ločila leta 1981. Kar devet let je bila v ljubezenskem razmerju z legendarnim glasbenikom Billyem Joelom, kasneje se je poročila z Richardom Taubmanom in nazadnje s Petrom Cookom, od katerega se je ločila pred šestimi leti. Christie ima tri otroke – Alexo, Jacka in Sailor. Zadnjega otroka je povila pri 44-ih letih. 

Kaj pa si je o svoji podobi nekoč mislila Christie, si preberite tu – šokiralo vas bo!