Zabava

Kate splavila, Britanija v jok!

K.A.
1. 5. 2014, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Sprava o tem ni želela spregovoriti, sedaj pa je razkrila vse o svoji nosečnosti.

Britanska voditeljica Kate Silverton, ki je dve leti nazaj povila zdravo deklico, je kar nekaj časa poskušala ponovno zanositi in ko je že mislila, da ji nikakor ne bo uspelo, se je zgodilo. 43- letna Kate, ki bo rodila v prihodnjih tednih, zasluge za svojo drugo nosečnost pripisuje akupunkturi in kranio sakralni terapiji.

V preteklosti ni želela govoriti o tem, sedaj pa je le razkrila, da sta z soprogom Michaelom Heronom po rojstvu hčerke Clemency doživela dva spontana splava. "Do zdaj o tem nisem govorila, a sedaj sem se odločila, da spregovorim o tem. Zdi se mi, da je treba kljub težkim časom vedno ohraniti upanje," je dejala Kate.

Silvertonova je leta poskušala z umetnimi oploditvami, nato pa se je njena prva nosečnost zgodila povsem po naravni poti. In, ker je bila prva nosečnost tako zelo neverjetna, se ji je zdelo, da nima veliko možnosti, da še enkrat zanosi. A profesor Geeta Nargund, ki velja za pionirja na področju IVF-ja in profesor Stuart Campbell, ki je velik strokovnjak na področju 4D ultrazvoka, sta ji dala novo upanje. Rezultati ultrazvoka so bili obetajoči in vzpodbujala sta jo, da naj poskuša naprej. Poleg njune pomoči pa je redno plavala, hodila in uporabljala druge alternativne metode, ki so povečevale njene možnosti za zanositev. In roku dveh mesecev se je zgodilo. "Sliši se noro, a s svojim telesom sem postala tako zelo uglašena, da sem bila povsem prepričana, da mi bo uspelo. In zdi se, kot da se naporno, a ljubko potovanje počasi končuje," je še dodala presrečna voditeljica.