Zabava

Prevara jo je povsem strla - tehta le 42 kilogramov!

T.P.
6. 4. 2014, 17.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Razvpita hollywoodska igralka je povsem zlomljena. Ker nikakor ne more pozabiti moževe nezvestobe, čedalje bolj hira in se umika v samoto.

Profimedia

Tori Spelling (40) je po stresu zaradi prevare moža Deana McDermotta drastično shujšala – na šokantnih 42 kilogramov. McDermott jo je namreč prevaral s Kanadčanko Emily Goodhand, le nekaj dni pred božičem, kot razlog pa je navedel primanjkljaj seksa v zakonu. Od takrat je Tori v samo nekaj mesecih večkrat končala v bolnišnici. »Tori izgublja tla pod nogami in se ruši pod hudimi pritiski. Nenormalno je zaskrbljena zaradi denarja in propadajočega zakona,« je povedal zaupni vir.

Nekdanjo zvezdo serije Beverly Hills 90210 je moževa prevara povsem zlomila, Dean pa se je prijavil na kliniko za odvajanje od zasvojenosti s seksom. Ljudje iz njenih krogov pravijo, da nič ne je, kadar je pod stresom. Prevara jo je čisto uničila. Zelo je depresivna in se počuti osamljeno. Po tistem, ko je decembra nepoznana Kanadčanka medijem povedala, da je Dean svojo slavno ženo prevaral z njo, je Tori najela zasebne detektive, ki so izvedeli precej več, kot je pričakovala. Ugotovili so namreč, da jo je Dean varal z najrazličnejšimi ženskami in celo moškimi. Tori je njihova ugotovitev tako potrla, da o tem ne more niti govoriti.

Šok doživela že pred prevaro

Kot rečeno, je Tori zaradi moževe prevare v zadnjem času morala večkrat v bolnišnico, vendar pa ne pozabimo, da je potrebovala zdravniško pomoč že kakšen mesec pred bolečim dogodkom. Takrat je končala v bolnišnici zaradi prevelikega stresa in anksioznosti, na opazovanju pa je ostala nekaj dni. Po vsej verjetnosti so jo takrat spravili na kolena izjemno negativni komentarji na njeno knjigo, ki so jo kritiki povsem raztrgali. »Bralcem povečini ni bilo povšeči tisto, kar so prebrali v knjigi, ona pa ni slutila, da jo bodo komentarji tako zelo potrli. Še posebno pa ni pričakovala toliko komentarjev na tisti del knjige, kjer je opisala svoje srečanje z zvezdnico Katie Holmes. In vse skupaj je sodu izbilo dno, zato je bila prisiljena poiskati zdravniško pomoč,« je britanskim medijem razkril neimenovani vir. 

Mnogim v njeni knjigi ni bilo všeč, kako je opisala nekdanjo prijateljico Katie Holmes; zapisala je, da je videti kot robot, da je ohola in da grozno poje. Tori, ki je hči pokojnega hollywoodskega producenta, je že dlje časa na robu bankrota, nedavno pa je dejala, da je bila prepričana, da ji bo oče zapustil več premoženja.