Zabava

VIDEO: Ste med temi 'srečneži'? Se prepoznate?

K.S., foto: Anže Krže
24. 3. 2014, 12.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ste se danes sprehajali po Prešernovem trgu v Ljubljani? Ste zaslišali nalezljiv ritem enega največjih hitov zadnjih let? Ste bili preprosto srečni? Če ste na vsaj eno od naštetih vprašanj odgovorili pritrdilno, se lahko vidite na eni od naših fotografij ... Ali pa celo v prihajajočem videu!

Anže Krže

Mendnarodni dan sreče je lansko leto razglasila organizacija Združenih narodov. V svojem prvem govoru na ta dan generalni sekretar Združenih narodov Ban Ki-moon je dejal, da »je sreča podlaga človeških želja.« 

Ste vedeli, da smo danes praznovali dan sreče?
Radio Salomon ga je praznoval z velikim flash mobom ob ritmih letošnje himne 'Happy' in ne glede na to ali ste bili tam naključno ali pa ste prišli namenoma na druženje, so vas takoj povabili, da zaplešete!

Na 'Prešercu' je bilo danes neverjetno, radio Salomon je poskrbel za dogodek, ki si ga bodo zapomnili čisto vsi, ki so tam bili ... Tudi mimoidoči.

In če ste se danes zabavali z nami, ste postali tudi vi sami del promocije Slovenije in Ljubljane!

Prav vsi videospoti bodo del velike globalne akcije, s katero bosta Sony Music Entertainment in Pharrell Williams praznovala mednarodni dan sreče, ki praznuje šele 2. rojsni dan. Naloga tega mladega praznika je osveščanje ljudi, da je sreča en od osnovnih človeških ciljev in potreb.

Še več fotografij pa tukaj!

Akcija ima seveda tudi humanitarno noto! Ne smemo pozabiti, da si prav vsi zaslužijo biti srečni in tako imeti zdravo življenje.