Črna kronika

Poglejte, kaj ji je naredil!

K.S.
24. 3. 2014, 12.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

33-letni multimilijonar Pavel Ushanov je pobesnel, ko mu je partnerica Alexandra povedala, da noče biti več z njim. 'Krivda' 27-letne manekenke je bila le v tem, da je želela prenehati razmerje z gospodovalnim Pavlom, sicer ruskim multimilijonarjem, s katerim sta bila v zvezi dobre dve leti.

Se je kariera 27-letne ruske manekenke za vedno zaključila?!

Pavel Ushanov je telekomunikacijski mogotec in od nekdaj je bil navajen, da so ob njem le lepotice, ki ubogajo vsako njegovo željo in so mu popolnoma podložne. Ruska manekenka Alexandra pa tega ni prenesla več in se je odločila za razhod. 

Ko mu je povedala, da je med njima konec, je Pavel popolnoma pobesnel in jo začel tepsti. S pestmi je udrihal po njej več kot eno uro in jo skoraj ubil. Ko se je uspela izmuzniti iz njegovih krempljev, je tekla na ulico, kjer je mimoidoče prosila za pomoč. 

Takoj so poklicali policijo, vendar je Pavel že zbežal. Alexandra je medijem razkrila, da je ob prvem pogledu na svojo podobo v ogledalu zajokala, saj se je počutila kot zombi. Ni verjela, da bo mogoče nekoč spet lepo dekle, vendar novejše fotografije prikazujejo močno izboljšano stanje.

Njen napadalec Pavel pa je še zmeraj na begu.