Zabava

Kaj bo razkrila knjiga Vesne Janković, Mija že trepeta?

B.P./MJ
13. 3. 2014, 12.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Da v družini Janković že dlje časa prikrivajo resnico, smo slutili, saj nihče ni hotel povedati, kaj se v resnici dogaja. Prvi korak k razkritju je naredila Vesna, ko je vložila prošnjo za ločitev. Sledili so meseci molka in bežnih izjav, ki so utemeljevale sum, da je nekaj hudo narobe, vse dokler tašči ta trenutek najbolj razvpite skorajšnje ločenke v Sloveniji ni prekipelo.

Zelo neposredno in brez olepšav je za spletni medij Žurnal24.si povedala, kaj si misli o Vesni in njenem sladkem življenju. Vesna in Mija nista bili le snaha in tašča, ampak že skoraj mati in hči, predvsem pa prijateljici. Veliko časa sta preživeli skupaj, si zaupali in si bili v oporo. No, vsaj mislili smo, da je tako, dokler se niso začele družinske težave. »'Sladko življenje', o katerem zdaj govori, je imela deset let. Hvaliti se s tem pri stanju, ki ga imamo v državi, je res tragedija,« je bila ostra Mija. Priznava, da jo je Vesna spravila v jok zaradi prikrojevanja resnice. Še posebno hudo ji je za vnuke, ki so po besedah babice teden dni pri mami in teden dni pri očetu, kjer zanje lepo skrbijo.

»Zamalo se mi zdi, da mamica, ki tako poudarja ljubezen do svojih otrok, ne pove, da so ti otroci preskrbljeni predvsem zaradi očeta,« je neizprosna Mija, prizadeta zaradi dejstva, da Vesna njenega sina Jureta daje v nič. »Imela sem jo za pametno žensko, ki se nikoli ne bi spustila tako nizko, tudi zaradi šoloobveznih otrok. Glede na pamet, ki jo ima, bi si lahko našla pametno službo,« ji je očitala in poudarila, da je imela Vesno resnično rada, v isti sapi pa jo je zasula z očitki. Bo Vesna nanje odgovorila v knjigi, ki jo menda že pridno piše?