Zabava

Princesa Stephanie in njeno vroče razmerje

K.K./M.J.
15. 3. 2014, 18.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Monaška princesa Stephanie je zaljubljena v cirkus, pogosto pa tudi v cirkuške umetnike. Še posebno pri srcu so ji akrobati.

Profimedia

Pred leti je imela vroče ljubezensko razmerje s cirkuškim direktorjem Francom Kniejem (ki pa je bil, kot se je izkazalo, poročen). Nato se je zaljubila v akrobata Adansa Lopeza Peresa in se z njim tudi poročila. A zakon ni trajal dolgo in se je končal s sporazumno ločitvijo. Med nedavnim cirkuškim festivalom v Monaku pa je princesino srce spet zagorelo v ljubezni. Tokrat je njen izbranec akrobat Mohamed Šafik, po rodu iz Maroka. Mohamed je precej mlajši od Stephanie, kar pa ne moti ne nje ne njega. Sicer nič ne kaže, da se namerava zaljubljena princesa preseliti iz palače v cirkuško bivalno prikolico, a svojega Mohameda je doslej že dvakrat obiskala v Marbelli, kjer ima stalno bivališče, kadar ni s cirkusom na poti.

Princesa Stephanie je zaljubljena v cirkus in cirkuške umetnike. Tudi njen novi ljubimec je cirkuški artist. Po rodu je iz Maroka, stalno prebivališče pa ima v Marbelli.