Zabava

Igralec Ashton Kutcher trpi zaradi težke bolezni

T.P.
19. 9. 2013, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko so bili majhni, so nosili enaka oblačila, čeprav so si bili že brez njih podobni kot jajce jajcu. Če bi se danes oblekli enako, nihče ne bi pomislil, da so dvojčki. Mary in Kate Olsen sta z roko v roki zakoračili med slavne, kar pa ne velja za nekatere njune zvezdniške kolege.

Profimedia, Mediaspeed

Scarlet Johansson

Hunter Johanson je le tri minute mlajši od Scarlet, vendar je v primerjavi s sestro dvojčico povsem navaden dečko. Sestro včasih spremlja na pomembne dogodke, revija People pa ga je leta 2008 razglasila za enega najbolj zaželenih samcev.

Scarlet in Hunter Johanson 

Ashton Kutcher

Michael Kutcher, brat dvojček priljubljenega Ashtona Kutcherja, ima zelo težko življenje, saj so mu že v otroštvu diagnosticirali cerebralno paralizo, pri trinajstih pa so mu opravili transplantacijo srca. Michael ima danes sedemletnega sina in redno službo, Ashton pa mu je ves čas stal ob strani, ko je bilo najteže. Bratova priljubljenost je Michaelu pomagala tudi pri sodelovanju s skupino, ki pomagala otrokom s cerebralno paralizo.

Ashton in Michael Kutcher

 Gisele Bundchen

Ker je slavna Gisele zelo navezana na sestro dvojčico, je Patricio zaposlila kot menedžerko. Čeprav je tudi ona prava lepotica, je ostala v Giselini senci.

Gisele in Patricia Bundchen

 Alanis Morissette

Wade Morissette, brat dvojček znane pevke Alanis Morissette, nikakor ni povprečen fant z navadno službo. Je namreč inštruktor joge in kirtan pevec. Kirtan je sanskrtsko petje, ki oddaja svete vibracije, ob katerih se ljudje umirijo na podoben način kot ob jogi in meditaciji.

Alanis in Wade Morissette

Duffy

Aimee Anne Duffy, ki uporablja priimek kot umetniško ime, ima sestro dvojčico Katy Ann. Njuni starši so se ločili, ko jima je bilo deset let, pri petanjstih pa se je Aimee preselila k očetu in začela delati kariero. Sestri sta se ponovno našli nekaj let pozneje. Duffy je zadovoljna, da si s sestro nista preveč podobni, saj Katy rada hodi na zabave in bi ju mediji hitro lahko zamenjali.

Aimee Anne in Katy Ann Duffy

 Kiefer Sutherland

Med Kieferjem in njegovo sestro Rachel obstaja precejšnja podobnost. Ker poleg brata delajo v filmski industriji tudi starši, ni čudno, da si je tudi Rachel našla službo v Hollywoodu, kjer se ukvarja s postprodukcijo filmov.

Kiefer in Rachel Sutherland

 Vin Diesel

Filmski zvezdnik Vin Diesel ima brata dvojčka Paula Vincenta, ki je s skodranimi rdečkastimi lasmi bolj podoben noremu znanstveniku kot bratu. Vendar Paul ni znanstvenik, temveč dela kot montažer. Več od tega o njem ne vemo, saj je Diesel znan po tem, da dobro skriva zasebno življenje.

Profimedia, Mediaspeed

Vin in Paul Diesel

Polona Jambrek

Le kdo ne pozna srčkane televizijske voditeljice, diplomirane novinarke Polone Jambrek, ki nas ob večerih na POP TV seznanja z novostmi iz sveta slavnih?! Pa se morda spomnite, da je pred leti na televiziji delala tudi njena prav tako čedna sestra dvojčica Špela? Čeprav je po poklicu psihologinja, je delala kot novinarka  ukinjene oddaje E+, s Polono pa sta nekaj časa celo skupaj vodili glasbeno lestvico na Kanalu A. Danes se Špela, ki je pred časom diplomirala še iz oblikovanja na Visoki šoli za dizajn, ukvarja predvsem z modo in lepoto. 

Profimedia, Mediaspeed

Polona in Špela Jambrek