Zabava

Prekmurce obsedla seksi plavolaska

S.R.
2. 9. 2013, 15.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Prekmurska glasbena skupina Blue Planet, ki občinstvo zabava že vse od leta 1997 je nedavno predstavila videospot za najnovejšo uspešnico Poletna romanca, v katerem je pevcu Robertu srce ukradla privlačna plavolaska.

YouTube
Seksi plavolaska je očarala člane skupine Blue Planet

Skupino sicer sestavljajo glavni pevec Robert, Matjaž (bas kitara), Bojan (klaviature in vokal), Dodo – Jože (kitara in vokal) in Simon (bobni). Vse članu druži prijateljstvo in seveda neizmerna ljubezen od glasbe.

Skupina Blue Planet sicer nastopa na raznih prireditvah, zabavah, porokah in koncertih. Njihov glasbeni repertoar širok, saj igrajo vse od rocka, pa do popa. Poleg priredb pa so se podpisali že tudi pod nekaj uspešnic. Znani so tudi onkraj slovenskih meja, saj so se s svojimi uspešnicami že predstavili na Madžarskem, v Avstriji in na Češkem. Lani so izdali tudi svoj prvi album z naslovom ''Telo se krivi'', na katerem se nahaja 10 avtorskih skladb. Trenutno pa navdušujejo z uspešnico Poletna romanca. Avtor glasbe in besedila je Bojan Koltaj, za aranžma pa je poskrbel Roman Sarjaš.

Spodaj si lahko ogledate tudi videospot za uspešnico Poletna romanca, v katerem je člane skupine očarala privlačna plavolaska…

YouTube