Svet

Shujšala v 15 minutah

M.J.
2. 9. 2013, 15.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Poletje je skoraj minilo, telesna vadba je priporočljiva skozi vse leto. In če še niste začeli migati, vas bodo morda triki fitnes industrije prepričali, da poizkusite nekaj drugega. Trenerka Melanie Ventura pa razkrila vse trike!

Melanie Ventura

Kolikokrat ste videli fotografije 'prej' in 'potem'. Fitnes centri obljubljajo hitre rezultate, ki naj bi bili vidni že v dveh tednih, no osebna trenerka Melanie pa jih je razkrila na svojem blogu. Dramatično shujšan izgled je mogoče doseči v samo 15 minutah in to je tudi dokazala. Industrija, vredna milijarde, obljublja fit telo v samo nekaj minutah, no skrivnost pa je samo v rednem miganju in znojenju – drugega recepta za čarobno topljenje kilogramov ni!

Avstralka je tak objavila dve fotografiji, eno na kateri ima povešen trebuh, njena drža je nepravilna, lasje so razmršeni, spodnje hlače pa 'režejo' v njeno telo. Zaradi tega izgleda še debelejša kot je bila v resnici. No, čez 15 minut kasneje pa je pokazala popolnoma drugačno plat. Rdeče hlačke je ne režejo, telo je namazala s sredstvom za porjavitev in si naredila seksi frizuro.

Ventura je hotela dokazati, kako nas fitnes industrija lahko zavede, saj je skozi cel postopek hujšanja šla tudi sama. Leta 2010 je pričela z vadbo, se znebila odvečnih kilogramov, spremenila življenjski stil in postala trenerka. In kot prava sama, to je edin rešitev.