Zabava

Slovenska pevka ne bi nikoli več rodila

S.J.
27. 7. 2013, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mirna Reynolds, ki je pred kratkim postala mamica, se zaveda, da se je precej spremenila. »Vsekakor. Že nosečnost me je spremenila. Na splošno na stvari gledam drugače in mi je pomembno, kar mi prej ni bilo, ter obratno. Dejstvo, da si ustvaril bitje, ki je čisto tvoje in za katerega si odgovoren, te spremeni in ti čisto premeša prioritete v življenju,« pravi pevka.

Osebni album

Tisti, ki so si že ogledali malega Luca, so deljenih mnenj. Enim se zdi, da je bolj podoben Alexu, drugi, da je izrezana Mirna, večina pa v njem vidi oba. »Za zdaj se seveda takšne stvari še ne kažejo preveč, lahko samo rečem, da ni preveč jokav in da je zelo radoveden. In seveda, za mamico in očija tudi najlepši na svetu,« je v smehu priznala Mirna.

Hude bolečine

Pevka je že povedala, da je bil porod precej hujši, kot si je predstavljala v najbolj groznih predstavah. Prav zato nima posebne želje, da bi prav kmalu spet zanosila. »Ja, kot sem že povedala, je bilo precej boleče in vsega se še zelo dobro spomnim. Če me zdaj vprašate, bi rekla, da ne bom šla nikoli več rodit. Ampak saj vemo, kako je z zarečenim kruhom ...,« je še dodala.