Zabava

Rockerji, ki imajo nežno plat

K.Š.
7. 6. 2013, 14.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

San Di EGO je nova slovenska super hard'n'heavy atrakcija, ki jo sestavljajo štirje (pre)izkušeni glasbeniki na tem področju.

Rockerji z ekipo

Sergej Škofljanec, Matic Ajdič, Jure Doles in Martin Rozman so pred kratkim v ljubljanskem Orto baru debitirali na promocijskem koncertu, kjer so med drugim predstavili svoj prvi singel z naslovom Zadnji cent ter videospot za dotični komad pred več sto glavo množico, v kateri so bili eminentni predstavniki slovenske glasbene in zabavne scene, ki so prišli spodbujat novopečeni rokerski kvartet.

Za foto podobo benda je poskrbela Produkcija PhotoArt.Si, pri nastanku le teh pa so sodelovale še Teja Črnivec (fotomodel), Gaia Dovč (asistentka) in Oriana Girotto (organizator & logistični vodja) 

Tokrat fantje predstavljajo svojo nežnejšo plat z novo skladbo Sonce je tam kjer si ti, ki govori o iskreni ljubezni, razumevanju in iskanju prave sreče in smisla v življenju. San Di EGO-vci vas torej vabijo k poslušanju njihove nove stvaritve in upajo, da se bo komad dotaknil tudi vaših src, ter obljubljajo še veliko dobre glasbe in koncertov s katerimi pa bo novi band začel jeseni.

Singel je bil tudi tokrat posnet v mobilnem studiu Urgenca pod taktirko Mateja Zalarja, za končni mix je poskrbel Franci Zabukovec – Zabukowski, avtor pesmi, besedila in producent je Sergej Škofljanec, pod aranžma pa so se podpisali vsi člani zasedbe San Di EGO.