Zabava

Šokantna izpoved nekdanjega angelčka

K. A.
21. 5. 2013, 07.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanji viktorijin angelček, Kylie Bisutti (23), se je lani odločila zaključiti svojo manekensko kariero in se posvetiti mirnemu zakonskemu življenju.

Thinkstock
Počutila se je, kot da je delavka v seksualni industriji.

Po koncu kariere je svojo zgodbo razkrila v knjigi, kjer je priznala, da se je na snemanjih počutila, kot kos mesa.

Nekdanja manekenka Victoria's Secreta je lani zaključila svojo kariero, ker je čutila, da se ne sklada več z njenimi krščanskimi načeli. Sedaj je objavila knjigo z naslovom Jaz nisem angel: Od modela Victoria's Secreta do modela vzornega življenja v njej pa je razkrila, da se je tekom svoje kariere vseskozi počutila, kot da je delavka v seksualni industriji.

Thinkstock

V času kariere je 177 cm visoka lepotička živela v New Yorku, danes pa živi mirno zakonsko življenje v Montani.

»Zaradi takšne službe mi je postajalo vse bolj slabo. Moja edina funkcija je bila, da prodajam seks in od vsega tega se mi je obračal želodec, počutila sem se izkoriščeno. Z mano so se obnašali, kot s kosom mesa, ki zgolj služi njihovim namenom,« je priznala lepa Kylie.

Manekenka je povedala, da je največji stres doživljala zaradi svoje teže. Ob višini 177 cm je tehtala le 52 kilogramov, a na svoj račun je vseskozi dobivala kritike, da je predebela.

»Hvaležna sem Bogu, ker sem še pravi čas ugotovila, da takšen poklic ni zame. Vesela sem, da nisem preživela še dodatnih 10 let v takšnem okolju,« je bila odkrita lepotica.

Kylie je poudarila, da njen cilj ni blatiti svojih nekdanjih delodajalcev, želi si le razkrinkati modno industrijo, ter na ta način pomagati drugim dekletom, ki se borijo s poškodovano samopodobo in ne zberejo moči, da bi izšle iz modnega sveta, ki marsikateri povzroča tudi motnje hranjenja.

Manekenka je sprva mislila, da se bodo stvari čez čas izboljšale, a na koncu je prišla do zaključka, da je modni svet enostavno preveč obremenjen z lepotnimi standardi, ki pa jih ona ni želela več izpolnjevati. 

Sedaj se je posvetila delu v lokalni cerkvi, kjer živi življenje vzorne katoličanke, začela pa je tudi s svojo modno linijo oblačil, ki bo skromna in enostavna, namenjena pa bo ženskam vseh velikosti.