Zabava

Prvenec Sare Jagrič

A.M.
3. 5. 2013, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

22-letna pevka Sara Jagrič iz Dola pri Ljubljani, ki je svoj preboj na glasbeno sceno doživela leto dni nazaj v glasbenem resničnostnem šovu, je tokrat s skladbo Vse kar vredno je naredila še en prelomni korak.

Žiga Culiberg

K sodelovanju za svoj prvenec se je odločila povabiti utečen team Pancho Music Production pod vodstvom odličnega producenta in glasbenika Damjana Pančurja.

»Po urah ustvarjanja, razmišljanja in sodelovanja z ekipo Pancho Music sem vesela da lahko predstavim svojo prvo pesem, ki mi zelo veliko pomeni. Govori o prijateljih in družini, ki ti ne glede na to kakšni so lahko ljudje in kako se ti včasih vse podre na glavo, stojijo ob strani, ti pomagajo in te razumejo pri odločitvah tvojega življenja. Tudi prvi videospot je bila zame nova in pozitivna izkušnja, saj kljub temu, da smo snemali v zelo mrzlem letnem času in porabili veliko energije, smo se neizmerno zabavali. V videospotu so moje tri najboljše prijateljice, družina in fant, saj sem želela, da so prisotni pri samem projektu in se še bolj veselijo z mano novega izdelka. Vse kar vredno je, je pop komad ki je poln mladostnega življenja in gre zelo hitro v uho. Srčno upam da bo kmalu polnil televizijske zaslone in po radiu polepšal dan ljudem, ki potrebujejo objem ali pa lepo besedo za v nov dan,« svojo zgodbo opisuje 22-letna pevka Sara Jagrič.

Še več novic iz sveta zabave v dnevnem časopisu SVET24.