Zabava

Savina odkrila presenečenje!

M.V.
29. 4. 2013, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Savina Atai s svojimi nasveti vsak dan lepša življenje številnim ljudem, njen vsakdan pa zadnje leto bogati Grk Giorgos. Lastnik ene najuspešnejših restavracij na Kreti se je odločil, da bo svojo drago za prvo obletnico njune ljubezni, presenetil s prav posebnim darilom. Zgradil ji bo joga raj ob morju!

Osebni arhiv

Osebni arhiv
Na tem rajskem kotičku ob morju, bo stal joga tempelj.

Savina zadnje leto ne skriva isker, ki se ji v očeh zasvetijo, ko nekdo omeni njeno razmerje s postavnim Grkom Giorgosom. Par je po letu dni še vedno zaljubljen kot prvi dan, svetovalko za zdravo življenje pa zdaj čaka še prav posebno presenečenje, ki ga njen dragi zanjo pripravlja ob prvi obletnici. Zadnje tedne namreč pospešeno gradi joga raj za Savino.

Moralo bi biti presenečenje

»Temu, kar gradi pravi 'Savinin Joga Taj Mahal'. Med prvomajskimi prazniki peljem 40 Slovencev na Kreto. Učila jih bom Face Force Yoge, z nami bo pa tudi dr. Arturo Peal, dr. akupunkture in mojster terapevtske joge iz ZDA. Jedli bomo v Giorgosovi gostilni, kamor neskončno rada zahaja tudi Ana Vissi, evrovizjska zmagovalka, vsa hrana pa je pridelana na njegovi farmi. Za vadbo bi imeli prostor tako na hotelski terasi, kot marsikje v vasici Panormos, a Giorgos je želel, da treniramo na najlepšem možnem kotičku. Sprva bi moralo biti to čisto presenečenje, ki bi ga videla šele, ko bi prišla – takrat je najina prva obletnica. A ni zdržal in mi je že prej razkril, da intenzivno gradi najlepše joga vadbišče na svetu,« nam je razložila presrečna Savina.

Njen najljubši kotiček

Prostor na katerem bo stalo vadbišče, se nahaja tik ob morju, na ruševinah starega gradu, s prečudovitim razgledom. »To je bil že od začetka moj najljubši kotiček Panorma, kjer sem vedno gledala sončni zahod. Bil je poln skal, kamnov, grmičevja. Zdaj je to vse očiščeno, pesek nanešen, zavteje za veter narejeno, tla se delajo, Giorgos sadi rožice in drevesa, okrasil ga bo z grškimi situlami. Ne pove mi čisto vsega, kaj bo, ker nekaj pa mora ostati presenečenje,« je za konec še dodala svetlolaska.