Zabava

Princesa cvička je zaplesala

A.M.
28. 4. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V zadnjih mesecih so fantje ansambla Potep osvojili vrhove lestvic z veselo polko z naslovom Princesa cvička. In to ne po naključju!

Severin – harmonikar in vokalist ansambla, ima dekle, ki je prav zares aktualna princesa cvička, Tjaša Metelko. Pred kratkim so se odločili, da bodo posneli videospot z ekipo TV Veseljak. Poleg njih in princeske cvička so potrebovali v videospotu tudi gospodarja. Za to vlogo so izbrali kar urednika narodno-zabavnega portala narodnjak.si, Aleksandra Mrviča. Snemanje je potekalo na gradu Sevnica, pa tudi na dolenjskih gričkih in v kleteh. Videospot bodo predstavili prvi vikend v maju, ko bo v Novem mestu potekal teden cvička, Tjaša Metelko pa bo predala krono naslednji princesi cvička.

Spomnimo, da ansambel Potep, ki so ga ustanovili decembra 2010, prihaja iz Posavja. Člani ansambla igrajo na različnih prireditvah, veselicah, obletnicah, porokah, njihov repertuar pa je zelo širok. Pri narodno-zabavni glasbi igrajo skladbe Lojzeta Slaka, Franca Miheliča, Fantov vseh vetrov, Ansambla bratov Avsenik, Mladih dolenjcev, Modrijanov in številnih drugih.

Še več narodno-zabavnih vsebin v časopisu SVET24.