Zabava

Kaj se je zgodilo pevki Atomik Harmonik?!

Sonja Javornik
16. 4. 2013, 16.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Skupina Atomik Harmonik je zamenjala že kar nekaj pevk, Sašo Hren pa si bomo zapomnili po tem, da je popravila nos, kar ni ostalo skrito pred javnostjo.

PR
Vodja skupine Jani Pavec je osebno pospremil pevko na operacijo in jo odpeljal domov.

V četrtek popoldne je bila v Ljubljani opažena pevka skupine Atomik Harmonik Saša Hren v družbi svojega šefa Janija Pavca, ki jo je pospremil s kirurške klinike Fabjan. Zanimivo je, da sta jo ujela kar dva paparaca – seveda je bil eden tudi naš.

»Presenečen sem nad tem, kako hitro se je razširila novica o operaciji,« nam je povedal Jani včeraj, ko smo ga povprašali o počutju svetlolase pevke. »Saša se počuti odlično,« nam je zatrdil Jani, ki je povedal, da si je že dolgo želela tega lepotnega posega. Saša je imela namreč pred leti hujšo prometno nesrečo, ko se ji je tudi zlomil nos. Ker se ji je zamaknil, je zaradi tega teže dihala in imela težave pri petju. Poleg težav si je Saša želela, da bi bil nosek tudi videti tako kot pred operacijo.

Saša je trenutno pri starših, ki skrbijo, da bi pevka čim hitreje okrevala, in ji pomagajo pri negi. Sicer pa so operacijo dokumentirali za film, ekskluzivne fotografije kirurškega posega pa lahko vidite v najnovejši številki revije Lady, ki izide v sredo.

PR
Saša si je že dalj časa želela lepotnega posega, saj je imela po prometni nesreči težave z dihanjem.