Zabava

Dvajseterica lepotcev se je razgalila

16. 4. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dnevi je prekaljena ekipa ustvarjalcev zakrivila mične fotografije kandidatov, ki so na prvem castingu uspeli prepričati strogo in neizprosno strokovno komisijo.

Ana Gregorič

Fotografiranje je potekalo v ljubljanskem studiu Lajftv, trajalo pa je kar 10ur. Postavni mladeniči željni dela v modnem svetu in naziva uradno najlepšega Slovenca so se samozavestno razgalili in le v spodnjem perilu postavili pred fotografski objektiv. Že drugo sezono zapored z njim upravlja zagotovo ena najboljših fotografinj pri nas Ana Gregorič: »Gre za neizkušene fante, ki jim je treba pomagat in jih vodit. Vložit moraš veliko energije in predvsem pravilnega pristopa. Zagotovo lahko trdim, da se je v povprečju kakovost kandidatov dvignila na višjo raven. Ali se jim bo uspelo prebiti na domače in tuje modne brvi, pa bo pokazal čas. Nekateri imajo zagotovo dovolj talenta, da postanejo profesionalni modeli. Med lanskimi finalisti je takih kar 5.« Za popolno urejenost fantov sta poskrbela tudi vizažist Miha Obid in Dubravka Guć in frizerskega salona Dube.

Kdo bo osvojil publiko in kdo žirijo?

TOP 20 kandidatov za izbor Mister Slovenije 2013 (po abecednem vrstnem redu v seznamu in v foto galeriji):
Aljaž Vidmar – Vrhnika, Andrej Dover – Maribor, Blaž Brudar – Novo mesto, Blaž Zaplotnik – Selo pri Mirni, David Kolarič – Radovljica, Denis Malačič – Prosenjakovci, Domen Krajnc – Maribor, Gabrijel Kalan – Cerklje na Gorenjskem, Goran Jocković – Celje, Jan Kozina – Ljubljana, Jure Rugani – Ljubljana, Marko Kodrič – Krško, Matej Kavčič – Tržič, Matija Dušak – Naklo, Mihael Škafar – Turnišče, Mitja Laznik – Celje, Naser Bećiri – Ljubljana, Nejc Zager – Velenje, Simon Šimek – Ptuj in Žan Hudovernik – Velenje.

Za nekatere fante  je to bilo šele prvo profesionalno studijsko fotografiranje. Vendar iz fotografij je razvidno, da so se fantje željni razvijati v dobre modele, katerih Slovenija premore že kar nekaj. Dvajset kandidatov je zdaj na novih preizkušnjah. Ravnokar se je na Facebook profilu misterslovenia.com začelo glasovanje, ki bo dvema omogočilo neposredni preboj v polfinalni del. Ostali pa se boo morali dokazati na srečanjih, kjer ne bo manjkalo različnih aktivnosti. Organizacija Mister Slovenije in izbrana strokovna komisija bo vse ocenila in potegnila črto pri številki 14. Prav toliko se jih bo namreč predstavilo na polfinalnem dogodku v ljubljanskem klubu Cirkus. Torej deseterica finalistov bo razglašena 4. maja, s čimer se bo začel najbolj vroči del tekmovanja za prestižni naziv mister Slovenije 2013.

Še več vsebin iz sveta zabave v dnevnem časopisu SVET24.