Zabava

Dokončno sta se razšla

M.V.
3. 4. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Chris Brown in Rihanna se nedvomno lahko pohvalita z enim najbolj burnih odnosov na svetovni medijski sceni. Potem ko se je ves svet zgražal nad tem, da sta se po pretepu zopet našla, jih je šokirala izjava mladega pevca, ki trdi, da se je njuna ljubezen zopet končala.

Profimedia

Chris Brown je med nedavnim gostovanjem  na enem od radijev voditelja šokiral z odogovorom, da sta se z Rihanno razšla. »Ali sta z Rihanno še v zvezi in zaljubljena?,« je radijec vprašal pevca, ta pa je odgovoril: »Hmmm… ne, to je najkrajši odgovor.«

Chris se je razšel z Rihanno.

Rihanna žalostna, Chris osvaja naprej

Rihanna je takoj po koncu intervjuja na svoj Twitter zapisala:»To je grozno.« S tem je potrdila Chrisovo izjavo in sprožila nova vprašanja o njunem burnem razmerju. Nedavno sta za meidje izjavila, da si želita imeti otroka, a kot kaže je njuna ljubezen spremenljiva kot vreme. Chris ni dolgo objokoval razpadlega razmerja, po intervjuju so ga namreč ujeli med zabavanjem v nočnem klubu v Miamiju, kjer je nekaj zapeljivih vročih lepotičk menda povabil na pijačo v VIP prostor. Rihanna pa v jok!