Zabava

Urška Bačovnik Janša o morbidnih govoricah in sinu

Tina Horvat / Jana
29. 1. 2013, 09.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Z Urško Bačovnik Janša so se novinarji revije Jana se pogovarjali ravno na dan, ko je vladna koalicija, ki jo vodi njen mož Janez Janša, z odstopom dveh ministrov doživljala svoje zadnje ure.

A s premierjevo ženo se niso pogovarjali o politični situaciji v naši državi, temveč o govoricah, ki spremljajo njeno družino že ves čas. Od sprva nedolžnih spraševanj o morebitni nosečnosti in poroki je vse skupaj izbruhnilo v pravi plaz morbidnih vesti o premierjevih psihozah in nasilju do žene, o Urškinih poskusih samomora ter o Downovem sindromu in celo smrti njunega sina Črtomirja. Tako kot pred sedmimi leti, ko je takrat še neznana zdravnica v vlogi premierjeve spremljevalke dala svoj prvi intervju za Jano, je Urška Bačovnik Janša, premierjeva žena, zdaj za Jano tudi prvič v medijih iskreno spregovorila o tem, kako prenaša te govorice ter zakaj doslej ni reagirala in nam predstavila sina Črtomirja, ki je njuna velika sreča.

Kako je v teh časih biti žena predsednika vlade Janeza Janše pa si preberite v aktualni številki revije Jana!##IMAGE-19604##