Zabava

Osvoji modne slušalke Philips in poslušaj glasbo v svojem stilu

S.R.
21. 11. 2012, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred časom smo eno izmed naših bralk osrečili s slušalkami Specked, ki imajo poleg prelepe roza barve še tri različno velike čepke, tako da so primerne za vsako uho.

Bralka Ines, ki je prejela omenjene slušalke že uživa v poslušanju glasbe, vi pa imate sedaj novo priložnost. V sodelovanju s podjetjem Philips namreč podarjamo še ene odlične slušalke. Tokrat gre za naglavne slušalke Philips SHL8800 s 40-milimetrskimi zvočniki. Poleg zagotavljanja odličnega zvoka slušalke odlikujejo tudi modni pokrovčki za ušesne nastavke. Še več, v kompletu boste dobili kar štiri različne dizajnerske pare pokrovčkov, tako da si boste slušalke lahko prilagodili svojemu osebnemu stilu. Lahko pa si naredite tudi čisto svoj vzorec.

Philips SHL8800 so tako zares slušalke za vsakogar. Pa še dobiti jih je precej preprosto. Vse, kar morate storiti je, da odjadrate na našo Facebook stran, poiščete fotografijo slušalk Philips, jo ''všečkate'' in v komentarju pod sliko napišete, katero zvrst glasbe imate najraje in zakaj. Najbolj izviren odgovor si bo prislužil set slušalk Philips z zamenljivimi pokrovčki za ušesne nastavke. Nagradna igra traja do torka, 27. novembra do 12.00 ure, zmagovalca pa bomo prav tako razglasili pod fotografijo na Facebooku, tako da v torek vsi sodelujoči budno spremljajte našo Facebook stran. Sedaj pa hitro pišite odgovore. Pa še prijateljem povejte!

##IMAGE-16927##

Tehnični podatki slušalk Philips SHL8800

Akustični sistem – zaprti

Vrsta magneta – neodimium

Navitje – CCAW

Frekvenčni doseg 15 Hz – 24 Hz

Impedanca 32 Ohm

Maksimalna vhodna moč – 100mW

Občutljivost – 107 dB

Premer zvočnika – 40mm

Vrsta – dinamični

Dolžina kabla – 1.2 metra

Vtič – 3.5 mm stereo

Vrsta kabla – OFC

Zaključna obdelava konektorja – pozlačeno 24k