Zabava

Za rojstni dan si je zaželel Billyja Idola in ga dobil

Karmen Š.
28. 10. 2012, 14.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

26-letni Michael iz Seattla si je za svoj rojstni dan zaželel koncert Billyja Idola.

Čeprav se mu je večina prijateljev na začetku le posmehovala, se Michael ni dal. Ljubitelj pristne rockerske glasbe, ki mu je bila položena že v zibko (njegova mama je zaprisežena rockerica), se ni dal. Zastavil je kar ambiciozen projekt, ki ga je leta 2010 predstavil na spletu.

Po dveh letih je projekt uspešno zaključen. V petek se je namreč platinasti Idol pojavil v enem od Seattelskih klubov, kjer je nastopil v Michaelovo čast. Seveda Billy Idol ni prišel zastonj, Michael je namreč prek spleta v teh dveh letih zbral kar precejšnjo vsoto denarja, ki jo je namenil za dobrodelne namene. Michaelu so pri tem projektu pomagale tudi znane osebnosti in vsi skupaj so uspeli v Seattle pripeljati velikega rockerja. Seveda pa ne gre pozabiti, da je najbrž nekaj denarja moralo ostati v Billyjevem žepu, saj je imel s seboj celo ekipo glasbenikov in tehnikov, kar seveda ni zastonj.

Michael je tako pristal v vseh svetovnih medijih in napovedal, da bi se rad začel resno ukvarjati z odnosi z javnostjo. Glede na izpeljan projekt, mu bo gotovo šlo dobro od ro(c)k!