Zabava

Najnovejša žrtev Hollywooda

I.P./Lady
14. 10. 2012, 10.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

19-letna Miley Cyrus se vede čedalje bolj nenavadno. Prijatelje in sorodnike je začelo resno skrbeti in prepričani so, da bi morali ukrepati.

Postala je povsem drug človek, vendar ni samo spremenila videza, temveč je tudi mentalno povsem drugačna. Njeni najbližji se bojijo, da postaja najnovejša žrtev Hollywooda. 
Začelo se je s precejšnjo izgubo kilogramov, kar je bila domnevno posledica grozovitega ljubosumja na Jennifer Lawrence, ki je z Mileyjinim zaročencem Liamom Hemsworthom posnela film Igre lakote. Potem so prišle na dna fotografije, na katerih je bilo videti, kot da ima na rokah ureznine. Najnovejše uporniško dejanja pa so nove tetovaže, redno kajenje cigaret in marihuane, življenje v nesnagi in nova, kratka svetla pričeska.
Prav zaradi nje so menda prepričani, da je čudaško vedenje posledica jemanja mamil. Za na začetku avgusta je nekdanja Disneyjeva zvezda objavila fotografijo, na kateri gola leži v kadi, potem pa še fotografijo z novo pričesko. Na njej je stala v razmetani sobi Liamovega losangeleškega doma. Ko je fant videl, kako ga je razdejala, je onemel. Tudi nova pričeska mu je vse prej kot všeč, čeprav se dela, da mu je, a samo zato, ker jo hoče podpirati in preprečiti kaj tragičnega. Miley tokrat ni prvič podivjala. Sive lase je najdražjim povzročala, ko je po snemanju serije Hannah Montana pohajala od zabave do zabave, uživala mamila in se spogledovala z neznanci, čeprav je bila takrat že z Liamom (spoznala sta se leta 2010 na snemanju filma Poslednja pesem). Starša Billy Ray in Trish za vse skupaj krivita sebe, ker je bila Miley pač zelo mlada, ko sta ji dovolila vstopiti v svet zabave, in ni imela normalnega otroštva Obžalujeta, da so se zaradi njene kariere iz Tennesseeja preselili v Los Angeles. Zdaj vsi čakajo, da se bo Liam vrnil s snemanja filma Paranoja – ker njegova beseda pri Miley največ velja –, potem pa bodo ukrepali. Sorodniki Liama nagovarjajo, naj za nekaj časa prestavita tudi zaroko. Toda če bo ostala še brez Liama, je zanjo sploh še kaj upanja?

##IMAGE-15679####IMAGE-15678##

Več domačih in tujih  novic pa si lahko preberete v aktualni številki revije Lady!