Zabava

P!nk se je vrnila!

K.Š.
13. 9. 2012, 08.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljena ameriška pevka, ki se je po porodu hčerke odločila vzeti nekaj časa zase in za hči, ter se posvetiti zgolj materinstvu, se je končno vrnila.

Platinasta pevka se zdaj vrača z novo uspešnico, ki nosi naslov ‘Blow Me (One Last Kiss)’. Z njim napoveduje izid novega albuma, ki bo nasledil  ‘Funhouse’ iz leta 2008. Prisluhnite 'mamici' P!nk!

Na prihajajočemu albumu je P!nk ponovno pokazala svoj veliki talent, saj je soavtorica vseh besedila, za sodelavce pa je v ekipo povabila le najboljše, kot so Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Butch Walker, John Hill, Emile Haynie, DJ Khalil in druge.

Svojo vsestranskost je P!nk  pokazala tudi s povabilom k sodelovanju britanske umetnice Lilly Allen in najbolj uspešnega reperja Eminema. Z Eminemom sta posnela pesem »Here Comes The Weekend«, za katero P!nk pravi, da sta se za skupno sodelovanje dogovorila le v nekaj stavkih, brez pogodbe. Dovolj je bil le stisk roke in klubska uspešnica se je že snemala!

Uradni izid albuma je napovedan 18. septembra, danes pa vam predstavlja že novi singel “Try”! P!nk vam bo tem sporoča: ”Povejte vsem ali nikomur! Kar koli! Uživajte!”