TikTokerka Ashley

Video: "Tako sem lepa in pametna, da se me moški bojijo, zato sem samska"

D.K.
4. 6. 2024, 12.23
Posodobljeno: 4. 6. 2024, 12.40
Deli članek:

Modna stilistka je prepričana, da je za njene ljubezenske težave kriva lepota.

TikTok Ashley
Ashley

TikTokerka Ashley je postala viralna, potem ko je objavila videoposnetek z naslovom "Osamljeno življenje, ko poznaš svojo vrednost", v katerem se je pritoževala, da je predolgo samska, "ker je tako lepa in pametna", da se je moški bojijo. 

Ashley, ki se na TikToku pojavlja pod vzdevkom @ashbabank, je dejala, da so ljudje pogosto presenečeni, ko izvejo, da nima fanta, da ji noben moški ni naklonjen, in razkrila, da je minilo "osem mesecev", odkar je bila z nekom intimna.

Modna stilistka, ki živi v Teksasu, je prepričana, da je samska in je ne vabijo na zmenke, ker je pametna in izgleda odlično. Ljudje so presenečeni nad njenim statusom, čeprav je "tako lepa", pravi, in žalostno sklene, da ji je njena lepota pravzaprav uničila možnosti za romantično razmerje. 

"Glede na mojo naravno lepoto v kombinaciji s težko prigaranim uspehom imate v rokah zelo strašljivo žensko ... Žensko, ki ni lahka in moški tega ne marajo. Moški me ne marajo, zelo, zelo se me bojijo," je izjavila Ashley. Nato je priznala, da je nekaterim moškim všeč, vendar so ti moški "nedostopni ali pa je kak grd čudak," se je pritožila.