Transspolna oseba

15-letna hči slavnega igralskega para: "Moje novo ime je Fin"

D.K.
11. 4. 2024, 12.15
Posodobljeno: 11. 4. 2024, 12.26
Deli članek:

Petnajstletna hčerka Jennifer Garner in Bena Afflecka, Seraphina Rose, je na spominski slovesnosti svojega dedka razkrila novo identiteto, o čemer se je sicer govorilo že nekaj časa.

Profimedia
Jennifer Garner in Seraphina Affleck

Že nekaj časa nazaj so se pojavile govorice, da se je 15-letna hči Bena Afflecka in Jennifer Garner odločila, da bo transspolna oseba. Seraphina je bila namreč v javnosti opažena z jasno spremenjeno podobo že februarja, ko je svoja uporniško frizuro pobarvala v živo rožnato.

Zdaj je na pogrebni slovesnosti očeta Jennifer Garner Williama Jacka Garnerja v Charlestonu v Zahodni Virginii jasno povedala, da se je odločila spremeniti ime. Seraphina je na komemoracijo prišla oblečena v črno obleko s kravato, svojim kratko postriženim lasem pa je vrnila naraven temno rjav odtenek. Povzpela se je na govorniško mesto in dejala: "Pozdravljeni, ime mi je Fin Affleck" in potrdila govorice. 

Profimedia
Seraphina Affleck

51-letna Garner je novico o smrti očeta sicer sporočila na Instagramu, vendar ni razkrita vzroka smrti. "Moj oče se je v sobotnem popoldnevu mirno poslovil. Bili smo ob njem, peli smo Amazing Grace, ko nas je zapustil. Čeprav smrt 85-letnika, ki je živel zdravo, čudovito življenje, ni tragedija, vem, da se žalosti ni mogoče izogniti," je zapisala.

Spomnimo, Jennifer Garner in Ben Affleck tudi po ločitvi skupaj vzgaja tri otroke, poleg Seraphine še 18-letno Violet in 12-letnega Samuela. Ločila sta se leta 2018, a ostajata v prijateljskih odnosih in si delita skrbništvo nad otroki. Ben je sicer zdaj poročen z igralko in pevko Jennifer Lopez.