Radio 1

Postani prvi rekorder v Sloveniji v najdaljšem neprekinjenem filmskem maratonu ter osvoji 2.500 evrov!

B.M.
11. 4. 2024, 08.45
Posodobljeno: 12. 4. 2024, 13.48
Deli članek:

Radio 1 se bliža 17. rojstnemu dnevu in ob tem jubileju bodo svoje poslušalce presenetili z radijsko akcijo, kot je v Sloveniji še ni bilo.

Darja Štravs Tisu
Prvokategorniki na Radiu 1.

Radijska dogodivščina, ki bo potekala v režiji voditeljev Radia 1, bo nekaj, kar bodo poslušalci še dolgo pomnili. Vsi vedno iščejo, kdo bo prvi, radijci pa bodo iskali 'KDO BO ZADNJI'? To bo namreč odlična priložnost za osvojitev bogate denarne nagrade – kar 2.500 evrov!

In kako bo igra potekala? Pred poslušalci bo poseben izziv, ogled filma, ki bo trajal zares dolgo, pozor, kar 24 ur. Med ogledom bo potrebno ostati buden ves čas! Vse skupaj bo pazljivo spremljala njihova budna komisija, ki bo vsakega, ki zaspi, preden se oglasi sirena, ki bo označila konec 24-urnega maratona, nemudoma diskvalificirala in poslala v posteljo! Ostali pa bodo lahko nadaljevali z ogledom filma.

Zmagal bo tisti, ki bo zadnji/zadnja ostal buden. Če pa bo več takih junakov, bo žreb odločil o zmagovalcu, pokalu in super nagradi. Celoten dogodek z veliko izzivi in nagradami, za katere bo poskrbel Baby Center, bodo prenašali na Radiu 1, njihovi spletni strani in družbenih omrežjih.

Na najdaljši filmski maraton bo odšlo 8 filmoljubcev, prijavite pa se lahko v radijskem programu na 051300300 z sms-om VSE NAJBOLJŠE. Zraven pripišite še svoje podatke.

Dogodek bo  18.4 ob 9. uri otvoril Denis Avdić, Radio 1 pa bo program namreč ves čas akcije oddajal iz prizorišča, legendarnega Kina Bežigrad v Ljubljani.