Billy Baldwin

Jezen na Sharon Stone zaradi zgodb o prisilnem seksu: O njej bi lahko napisal knjigo

D.K.
13. 3. 2024, 07.56
Posodobljeno: 13. 3. 2024, 08.00
Deli članek:

66-letna igralka trdi, da jo je 61-letni producent prisilil spati z Billyjem, da bi bili prizori seksa v filmu 'Sliver' bolj prepričljivi.

Billy Baldwin
Prizor iz filma

Hollywoodski igralec Billy Baldwin je napadel Sharon Stone zaradi njenih trditev, da jo je producent Robert Evans prisilil, da spi z njim, da bi izboljšala njuno kemijo na platnu in naredila njune spolne prizore v filmu "Sliver", ameriškem trilerju iz leta 1993 kar se da verodostojne.

"Ne vem, zakaj Sharon Stone še vedno govori o meni po vseh teh letih? Ali je še zaljubljena vame ali je še vedno prizadeta, ker sem se izogibal njenim očitkom? No, ali ni rekla svoji prijateljici Janice Dickinson: 'Tako se bo zaljubil vame, da se mu bo zavrtelo?'... Imam toliko motečih in čudnih zgodb o njej, a sem bil tiho. Zgodba o srečanju, ki sem ga imel z Bobom Evansom in ga prosil, da mi dovoli, da koreografiram končni spolni prizor na spodnji fotografiji, da mi ne bi bilo treba poljubljati Sharon, je absolutna legenda. In o vsem bi lahko napisal knjigo, to bi lahko bilo zabavno," je objavil jezni Billy na X, nekdanjem Twitterju, očitno namiguje na spomine svojega kolega iz leta 2021 "The Beauty of Living Twice".

Prepir je za Daily Mail komentirala tudi Claudia Greene, publicistka Janice Dickinson. "Kolikor se spomnim, mi Sharon tega nikoli ni povedala. Nisem prepričana, zakaj Billy Baldwin zdaj omenja to. Obožujem oba, ampak to se nikoli ni zgodilo" je dejala.

"Poklical me je v svojo pisarno. Razlagal mi je, da je spal z Avo Gardner in da bi morala spati z Billyjem Baldwinom, ker če bom spala z njim, bo film boljši. Misliš, da bo postal dober igralec, če ga bom seksala z njim? Nihče ni tako dober v postelji. Morda bi morali najeti nadarjenega igralca, nekoga, ki bi lahko dobro odigral svojo sceno in si zapomnil vse stavke. Seveda so na koncu mene označili za težavno, ker sem jim povedala, naj me pustijo pri miru. Moje delo je, da 'samo' igram, in to sem jim jasno povedala," je Sharon Stone povedala v podcastu Louisa Therouxa."

d66e5564f4085a3d9268e1ad7993caf3.jpeg